AcasăNewsAMANTUL Elodiei, declaratii SOC care ar putea schimba cursul procesului lui Cioaca!

AMANTUL Elodiei, declaratii SOC care ar putea schimba cursul procesului lui Cioaca!

Sepepistul Ilei Cristian, cel care sustine ca s-ar fi iubit cu Elodia sub conventia unei vieti duble, a vorbit despre avorturile Elodiei.

Din declaratiile date procurorilor de sepepistul Ilie Cristian, a caror fragmente au fost prezentate de ziarul ring, reies doua detalii foarte importante care ar putea schimba cursul procesului in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu.

Primul detaliu se refera la doua avorturi de-ale avocatei, despre care asa zisul amant ar fi aflat. „In perioada cat am fost impreuna, am aflat din corespondenta pe care am purtat-o cu Elodia ca a fost insarcinata de doua ori si a facut intrerupere de sarcina. (…) In legatura cu una dintre sarcini, retin ca s-a facut referire expresa la faptul ca a fost la medic pentru intrerupere si sigur nu a afirmat ca ar fi avortat in baie. Nu stiu cat de afectata a fost Elodia ca urmare a celor doua intreruperi de sarcina, pentru ca am comunicat foarte putin pe aceasta tema. Depresiva insa nu am vazut-o niciodata”, a declarat Ilie Cristian, in fata procurorilor, potrivit ziarului ring.

Cel de-al doilea detaliu, la fel de socant, este acela ca sepepistul ar fi batut-o pe Elodia Ghinescu, in Dubai, cu cateva zile inainte de a se intoarce in tara si a disparea fara urma. „In perioada in care am stat in Dubai, relatiile dintre mine si Elodia s-au racit in sensul ca ne ciondaneam din lucruri marunte si ca intr-una din zile m-am enervat si i-am dat o palma peste obraz, in urma unei discutii legate de aparatul de aer conditionat. Nu am avut motive serioase de cearta. Noi ne asteptam ca in Dubai sa fim foarte fericiti si sa ne simtim foarte bine, insa fara sa-mi explic din ce motiv ne-am dat seama ca relatia s-a racit”, ar mai fi declarat barbatul.

author avatar
Alina Costache
3.407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger