Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Amanare la primul termen al apelului in dosarul lui Dragnea

Amanare la primul termen al apelului in dosarul lui Dragnea

Autor:

Judecarea apelului formulat in dosarul in care actualul lider PSD a primit o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare a inceput, luni, cu o amanare.

 

dragnea 1 Amanare la primul termen al apelului in dosarul lui DragneaMai exact, primul termen al apelului in dosarul presupuselor angajari fictive de la Protectia Copilului Teleorman fusese stabilit pentru aceasta prima zi a saptamanii, insa Dragnea a cerut o amanare pentru a-si angaja avocat. Drept urmare, Instanta Suprema a stabilit un nou termen, pentru data de 5 noiembrie.

Trebuie spus ca inca de dimineata in fata sediului ICCJ au venit mai multe persoane, atat din randul sustinatorilor, cat si ai contestatarilor liderului PSD.

Amintim ca apelul in dosarul DGASPC Teleorman va fi judecat de un complet de 5 judecatori de la Inalta Curte. Si ca in prima instanta, Dragnea a primit in aceasta cauza o senstina de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pentru instigare la abuz in serviciu. In dosarul vizand cele doua angajari de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman au mai fost vizate si alte persoane.


1 Comentariu la Amanare la primul termen al apelului in dosarul lui Dragnea

  1. Anonymous

    Ordinar!
    Pușcăriașii ajung mei devreme sau mai târziu unde le e locul!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!