Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Amanare in cazul Legii Pensiilor. Tariceanu: vom lucra la ea anul viitor

Amanare in cazul Legii Pensiilor. Tariceanu: vom lucra la ea anul viitor

Autor:

La finele sedintei Coalitiei, la care a participat si prim-ministrul Tudose, presedintele ALDE a anuntat cateva aspecte ce tin de asteptata lege a pensiilor.

 

17352449 1624881780859964 7916859195516148329 n taric 350x219 Amanare in cazul Legii Pensiilor. Tariceanu: vom lucra la ea anul viitor“Legea pensiilor – vom lucra la ea anul viitor (…) nu cred ca va ajunge in Parlament acest an”, a transmis Calin Popescu Tariceanu, d la Parlament.

Intrebat cum s-a ajuns la o astfel de decizie, raspunsul liderului ALDE a fost urmatorul: “cu grija. (…) legea este extrem de complicata, de stufoasa, masurile care trebuiesc avute in vedere sunt de o amplitudine fara precedent”.

foto: Facebook


1 Comentariu la Amanare in cazul Legii Pensiilor. Tariceanu: vom lucra la ea anul viitor

 1. Ro tara fara rost

  Cele 5 legi ale prostiei SUNT;
  1.Prima lege a prostiei Omul subestimează numărul idioților care-l înconjoară.
  2. A doua lege a prostiei Probabilitatea ca un om să fie prost nu depinde de alte calități ale sale.
  3. Legea a treia a prostiei Prostul este acea persoană ale cărei acțiuni duc la pierderi pentru alți oameni sau grupuri de oameni și nu aduc beneficii autorului sau chiar se transformă în evenimente negative pentru el.
  4. A patra lege a prostiei Deștepții subestimează mereu potențialul distructiv al proștilor.
  5. A cincea legea a prostiei, Prostul e cel mai periculos tip de personalitate. Dar trebuie de specificat ce anume îl face pe un prost periculos. Oamenii proști sunt periculoși pentru că oamenii raționali cu greu pot deduce logic un comportament irațional. Un om deștept poate să înțeleagă logica infractorului, pentru că infractorul este rațional – el pur și simplu vrea să primească cît mai mult câștig, cu toate că nu e suficient de deștept ca să câștige singur. Infractorul este previzibil, de aceea poți face sistem de apărare. Să prognozezi acțiunile unui prost nu poți; el îți va face rău fără vreun motiv, fără scop, fără plan, în cel mai neașteptat loc, în cel mai nepotrivit moment. Nu aveți tehnici de a anticipa atacul lui. Într-o confruntare cu un prost, cel deștept se lasă pe mâna prostului, o ființă întâmplătoare, cu reguli neînțelese de deștepti. Atacul prostului, de obicei, te ia prin surprindere. Chiar și atunci când atacul este evident, ți-e greu să te aperi de el, pentru că nu are o structură rațională. Despre asta a scris Schiller: „Împotriva prostiei, chiar și zeii sunt neputincioși.
  Prostul e mai periculos decât infractorul. Rezultatele acțiunilor unui infractor perfect: o simplă trecere a bunurilor materiale de la un om la altul. Societății nu-i e nici mai cald, nici mai frig de la asta. Dacă toți membrii acestei societăți ar fi fost infractori ideali, ea ar fi putrezit încet, dar nu ar fi fost o catastrofă. Întreg sistemul ar fi fost redus la transferul de bogăție în favoarea celor care acționează de dragul acesteia și, luând în considerare că toți ar fi fost infractori, sistemul s-ar fi bucurat de stabilitate. Acest lucru poate fi ușor observat ȋn țările unde conducerea este coruptă, iar cetățenii încalcă mereu legile. Atunci când în scenă intră proștii, tabloul se schimbă. Ei aduc pagube, fără a avea beneficii. Bogăția este distrusă, societatea trăiește în sărăcie. Istoria ne arată că, în orice perioadă, țara progresează atunci când la conducere sunt suficient de mulți oameni deștepți, care să rețină proștii activi și să nu le permită să distrugă ceea ce au creat deștepții. Într-o țară în regres, proștii sunt la fel de mulți, dar la conducere observăm o creștere a numărului de infractori proști printre ceilalți cetățeni – naivi prostuți. Această schimbare cu siguranță crește urmările distructive ale acțiunilor proștilor și toată țara se duce de râpă.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!