AcasăNewsAmanare. Cand prezinta ministrul Toader raportul de evaluare a activitatii DNA

Amanare. Cand prezinta ministrul Toader raportul de evaluare a activitatii DNA

Seara trecuta, Laura Kovesi a iesit in conferinta, la sediul DNA, in care a anuntat ca nu demisioneaza

Mult-asteptatul anunt dinspre ministrul Justitiei, cu privire la situatia de la DNA, se amana cu o saptamana.

In sensul in care Tudorel Toader a iesit si a facut o scurta declaratia de presa, de mai putin de 10 minute, in care a anuntat, in prima faza, despre vizita intreprinsa in Japonia, pana ca premierul sa-l cheme rapid in tara, pe fondul „dezbaterilor din spatiul public”.

Apoi a pus accent pe o discutie avuta, pana sa preia portofoliul Justitiei, cu mai-marii PSD si ALDE. „Inainte de a accepta demnitatea de ministru al Justitiei am discutat cu liderii Coalitiei de guvernare. Am primit garantii de neimplicare a factorului politic in activitatea Ministerului, in deciziile pe caee le voi lua ca ministru al Justitiei, ceea ce s-a respectat, se respecta in prezent”, a tinut sa puncteze Toader.

Anuntand, la randul sau, ceea ce se aflase deja, si anume ca a stat de vorba cu premierul Dancila pana sa inceapa sedinta de joi a Executivului, ministrul Justitiei a dat detalii cu privire la dialogul avut cu sefa Guvernului – si anume a mentionat ca a fost o discutie „referitoare la evaluarea activitatii Ministerului Public, solicitandu-mi sa comunic public rezultatele evaluarii, indiferent care vor fi acestea„.

Ulterior, Tudorel Toader a explicat si ca saptamana viitoare va merge in Parlament. „Potrivit legii, voi prezenta in Camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfasurata la nivelul Ministerului Public, la nivelul DIICOT-ului, la nivelul DNA-ului. Prezentarea respectivului raport constituie o obligatie a ministrului Justitiei (…). Distinct de raportul pe care il voi prezenta in Parlament, saptamana urmatoare, in cursul zilei de joi, la o ora pe care o voi anunta in timp util, voi face o informare de presa in care voi prezenta continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA„, a subliniat ministrul, inainte de a se retrage din fata jurnalistilor, fara sa raspunda intrebarilor, in ideea ca a fost o declaratie de presa, si nu o conferinta.

109 afisari

1 COMENTARIU

  1. Deci lhabagiu asta a batut 10.000km a venit fuga din Japonia sa ne faca muci. Pai nu putea sa ramana in Japonia sa sune sa nu mai rada de noi de premiera si de justitie mafiotu Todirasi multialunuța? E muci pezdeul. A mai cheltuit și banii nostri geaba avion intalniri mancare curent energii sperante asteptari apa hartie igienica…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger