AcasăNewsAmana comentariile la anuntul lui Ponta. Dragnea: nu vreau sa-i tulbur lansarea

Amana comentariile la anuntul lui Ponta. Dragnea: nu vreau sa-i tulbur lansarea

Aratandu-se sceptic ca vor fi parlamentari social-democrati care sa aleaga sa ia calea noului proiect politic caruia i se va ralia Victor Ponta, liderul PSD a ales sa vorbeasca prea mult despre asta, cel putin nu inainte ca fostul premier social-democrat sa faca un anunt concret.

Pentru moment a ales varianta „no comment!” la anuntul lui Ponta

Intrebat in aceasta privinta, seara trecuta, la Mamaia, unde pesedistii au fost deunazi in sedinte, Dragnea a raspuns: „se are ca nu, din ce am inteles eu. Acuma nu stiu. Cati o sa ne regasim maine (duminica-n.r) acolo, la lansare?”.

Chiar si asa, liderul PSD a punctat ca isi va spune punctul de vedere pe acest subiect la un moment dat. „Nu vreau sa comentez acum, sincer, chiar nu… Dar asta nu inseamna ca n-o sa comentez. Nici nu vreau sa-i tulbur lansarea noului proiect politic„, a adaugat, intr-o nota ironica, seful social-democratilor.

Victor Ponta a transmis, in cursul dupa-amiezii precedente, faptul ca duminica de la ora 17 va face un anunt concludent in privinta viitorului sau politic, in cadrul unui unui eveniment la care vor fi prezenti daniel Constantin si Sorin Cimpeanu.

62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger