AcasăNews"Am divortat". Maria Olaru s-a despartit de politicianul Bogdan Diaconu

„Am divortat”. Maria Olaru s-a despartit de politicianul Bogdan Diaconu

Fosta gimnasta din „Generatia de Aur” si-a anuntat divortul, dand cateva detalii despre despartirea de politicianul care conduce Partidul Romania Unita, cu care s-a casatorit in urma cu doua veri.

Maria Olaru a anuntat, pe Facebook, ca desfacerea mariajului s-a produs la notar, dar si ca „despartiea efectiva s-a produs de la jumatatea anului 2016, atunci cand m-am convins ca avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale in jurul carora se coagleaza o familie normala, onorabila”. In ciuda racirii relatiei, din cate precizeaza fosta sportiva, despartirea – cu acte- s-a produs mai tarziu, motivul fiind urmatorul: „faptul ca n-am introdus inca de atunci actele de divort se datoreaza activitatilor sale politice, in care nu m-am amestecat niciodata, intelegand ca sunt chestiuni care nu ma privesc, chiar daca eram tot mai in dezacord cu ele. Desi traiam separati n-am vrut sa fiu acuzata, sau doar banuita, ca as fi contribuit, prin decizia mea, la esecul sau politic. Cu atat mai putin ca as fi ales divortul dupa ce n-a mai fost deputat”.

Olaru explica si motivul pentru care a ales sa iasa public cu o confirmare a faptului ca mariajul cu Diaconu e istorie – si anume pentru a face clarificari in urma unui material de presa si a adresa rugamintea de a nu mai fi „asociata cu persoana respectiva si cu actele sale sociale”.

Va amintim ca Olaru si Diaconu s-au casatorit religios in iulie 2015 si ca au impreuna un baiat.

sursa foto: facebook/Maria Olaru

author avatar
Cristina Stefan
1.132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger