Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Alti patru romani au murit din cauza gripei, numarul deceselor crescand la 26

Alti patru romani au murit din cauza gripei, numarul deceselor crescand la 26

Autor:

A doua zi a saptamanii aduce, din pacate, inca noi vesti rele cu privire la efectele pe care gripa le-a avut in cazul unor romani. Mai exact, aflam pentru a doua zi consecutiv ca virusul gripal a cauzat moartea altor patru persoane: doua femei si doi barbati.

 

reteta medicamente 300x225 Alti patru romani au murit din cauza gripei, numarul deceselor crescand la 26

(foto: emaramures.ro)

 

Este vorba despre o femeie de 63 de ani, din judetul Mures, care a pierit luni. Si in cazul careia s-a confirmat ca avea virus gripal tip B, nu si alte conditii medicale preexistente de care sa se fi stiut, din cate se anunta intr-un comunicat transmis dinspre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile (CNSCBT).

O alta victima a virusului gripal este un barbat din judetul Bihor. Omul avea 77 de ani si alte probleme medicale, fiind confirmat cu virus gripal tip A.

Cea de-a 25-a victima a gripei din actualul sezon este un ilfovean in varsta de 72 de ani, in cazul caruia s-a confirmat ca avea virus gripal tip B si “conditii medicale preexistente”.

Totodata, CNSCBT anunta ca o femeie in varsta de 72 de ani, din judetul Iasi, “confirmata cu virus gripal tip B, avand conditii medicale preexistente si nevaccinata antigripal”, este cea de-a 26-a victima a gripei din actualul sezon.

Niciuna dintre aceste patru noi victime ale bolii nu fusese vaccinata antigripal, conform CNSCBT.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!