Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Alti doi romani au murit din cauza gripei, numarul victimelor ajungand la 95

Alti doi romani au murit din cauza gripei, numarul victimelor ajungand la 95

Autor:

In plina epidemie de gripa, la fel cum s-a intamplat din pacate in ultimele zile, si vineri s-au confirmat noi decese confirmate cu virus gripal tip A.

 

copil spital Alti doi romani au murit din cauza gripei, numarul victimelor ajungand la 95Astfel, s-a aflat ca in cursul zilei precedente au murit un barbat de 61 de ani din Prahova si o femeie din judetul Constanta, in varsta de 74 de ani. Daca in cazul prahoveanului se stie ca nu a fost vaccinat antigripal, la pacienta din Constanta nu se cunoaste exact daca isi facuse sau nu acest vaccin, din cate reiese din datele comunicate dinspre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ce se stie este faptul ca ambele persoane care nu au putut fi salvate de medici aveau “conditii medicale preexistente”.


1 Comentariu la Alti doi romani au murit din cauza gripei, numarul victimelor ajungand la 95

  1. valine

    Cand nu aveti ce scrie, contabilizati decedatii! In Franta anul acesta au murit din cauza gripei cateva sute de persoane.Anul trecut au fost 15000 decese cauzate gripei.Anul acesta au declarat epidemia inaintea Romaniei cu 3-4 saptamani.Problema e ca nu o tin “langa” cu anunturi mortuare zilnice.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!