Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Alti patru romani au murit de gripa

Alti patru romani au murit de gripa

Autor:

Inceputul saptamanii vine cu vesti triste dinspre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile: si anume ca patru romani au sfarsit, din cauza virusului gripal.

 

medic 350x262 Alti patru romani au murit de gripa

UPDATE: Noi date venite dinspre CNSCBT, tot luni, indica faptul ca s-au confirmat alte doua decese cauzate de gripa, astfel ca pana la momentul de fata se stie ca 22 de romani au murit din aceasta cauza.

Un barbat in varsta de 48 de ani, din judetul Iasi, avand virusul gripal tip A, dar si o femeie de 65 de ani din judetul Calarasi, confirmata cu virusul gripal tip B au decedat. In ambele cazuri pacientii aveau si alte probleme medicale, pe langa gripa, si niciunul nu fusese vaccinat antigripal.

——

In prima faza, luni s-a anuntat ca un bihorean in varsta de 67 de ani, diagnosticat cu virusul gripal tip A, si avand si alte probleme medicale, dar nevaccinat antigripal, a murit. Ulterior, un scurt comunicat al CNSCBT indica faptul ca s-a confirmat un nou deces cu virus gripal, de aceasta data cu virus gripal tip B, in cazul unei femei in varsta de 63 de ani, din judeul Arad. Din cate mentioneaza autoritatile, nici aceasta nu fusese vaccinata antigripal si avea “conditii medicale preexistente”.

Din pacate, gripa a curmat 20 de vieti in actualul sezon, 2017-2018.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!