AcasăNewsAlti doi medici raniti in accidentul aviatic din Apuseni au fost externati

Alti doi medici raniti in accidentul aviatic din Apuseni au fost externati

Doctorii Valentin Calu si Catalin Pivniceru, de la spitalele Elias si „Sfanta Maria” din Capitala, au parasit, marti, unitatea medicala din Cluj, unde au fost transportati la scurt timp dupa ce au fost gasiti la locul tragediei aviatice de pe 20 ianuarie.

La aproximativ doua saptamani dupa ce au trecut prin momente grele, odata ce avionul in care se aflau cei doi medici, impreuna cu pilotul Adrian Iovan, copilotul Razvan Petrescu, si studenta la Medicina, Aurelia Ion, a aterizat fortat intr-o zona impadurita din Apuseni, medicii Calu si Pivniceru au primit unda verde de la colegii lor de breasla, specialistii de la Spitalul Judetean Cluj, pentru a pleca acasa, la Bucuresti.

Medicii Calu si Pivniceru au fost raniti dupa ce aparatul de zbor in care se urcasera, la Bucuresti, pentru a ajunge la Oradea, cu scopul de a participa la o prelevare de organe, a aterizat fortat, in conditii meteorologice dificile, la granitele judetelor Cluj si Alba. Din fericire, dupa ce au primit ingrijiri de specialitate, cei doi doctori vor ajunge, marti, la Bucuresti, unde vor continua recuperarea. Luni, medicul Sorin Ianceu, de la spitalul din Beius, a parasit spitalul, urmand sa continue recuperarea acasa, in mijlocul familiei.

Copilotul Petrescu, cel mai grav ranit in urma accidentului, a ramas internat. Tanarul a fost deja operat de trei ori, urmand sa fie supus unei a patra interventii chirurgicale, zilele urmatoare. Va amintim ca, in urma accidentului aviatic din Apuseni, caz care a socat o tara intreaga, pilotul Iovan, dar si studenta Aura Ion au pierit.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger