Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Alti doi barbati s-au inecat pe litoral

Alti doi barbati s-au inecat pe litoral

Autor:

Zi neagra, marti, pe litoralul autohton. Trei oameni au pierit dupa ce au intrat in mare.

 

plaja11 Alti doi barbati s au inecat pe litoralLa cateva ore dupa ce un baiat de doar 18 ani a pierit inecat la Olimp, s-a aflat ca alte doua persoane au decedat, in alte doua statiuni de pe litoral.

Un barbat de aproximativ 40 de ani a murit la Costinesti, in ciuda faptului ca a fost scos din valuri si s-a incercat resuscitarea lui. Ulterior, s-a aflat ca o alta persoana a pierit, de aceasta data la Mamaia. Conform cugetliber.ro, este vorba despre un om in varsta de 60 de ani. Pe care, oricat s-au straduit cadrele medicale sa il ajute sa isi revina in simtiri, eforturile au fost sortite esecului.

Zilele trecute, cei de la ISU Constanta atrageau atentia, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, asupra unei realitati dure, dupa o zi in care nu mai putin de 11 persoane avusesera nevoie de salvatori, pe litoral. “OAMENI BUNI! MAREA NU IARTA GRESELILE SI TERIBILISMUL! Cati dintre cei dragi noua trebuie sa isi mai piarda viata in apele Marii Negre?”, se intrebau atunci salvatorii constanteni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!