AcasăNewsAlti 11 micuti au fost internati, in doar 24 de ore, in...

Alti 11 micuti au fost internati, in doar 24 de ore, in spitale din judetul Arges

Parintii din judetul Arges care au copii mici trec, fara dar si poate, printr-o perioada foarte stresanta.

(foto: agenda.ro)

O simpla privire auspra vestilor care au tot circulat in ultimele saptamani, nemaivorbind despre cele care au ajuns la urechile opiniei publice in ultimele zeci de ore, i-au facut pe mamele si pe tatii micutilor sa se prezinte la medic la cel mai mic semn ca bebelusii lor ar putea avea vreo problema de sanatate.

Iar daca saptamanile trecute teama majora a fost cea provocata de sindromul hemolitic-uremic, diagnostic cu care s-au confruntat mai multi copilasi care au ajuns sa fie transferati degraba in Capitala, la „Marie Curie”, pe mana specialistilor pediatri, de aceasta data ingrijorarile sunt date de numarul mare de probleme digestive.

Mai exact de cazurile – deloc putine- de copii cu scaune diareice inregistrate in ultimele 24 de ore. Numarul acestora a crescut cu 11 in doar o zi, din cate anunta Prefectura locala, citata de ziarobiectiv.ro, totalul cazurilor cu o astfel de simtomatoligie ridicandu-se, la nivelul spitalelor de pe raza judetului amintit, la 62. Cei mai multi dintre micutii pacienti – aproape 50- sunt in grija specialistilor de la Spitalul de Pediatrie din municipiul Pitesti.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger