AcasăNewsAlte trei femei au murit din cauza virusului gripal. Sunt 138 de...

Alte trei femei au murit din cauza virusului gripal. Sunt 138 de decese

Numarul romanilor rapusi de virusul gripal continua sa creasca, de la o zi la alta. Mai nou, se stie ca sunt 138 de decese confirmate de la inceputul acestui an. Ingrijorator pentru multi este faptul ca una dintre victimele recente respectase recomandarea medicilor, cea privind vaccinarea antigripala, si se imunizase.

Astfel, la aproape trei saptamani de cand ministrul Sanatatii anunta public faptul ca s-a constatat epidemia de gripa, virusul care provoaca aceasta boala a mai secerat alte vieti. Cele mai noi informatii, facute publice marti din directia Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, sunt ca trei femei au murit, fiind confirmate cu virus gripal tip A.

E de mentionat faptul ca una dintre victime – o femeie de 68 de ani din judetul Sibiu – era vaccinata antigripal si nici nu se stie sa fie avut alte afectiuni. Celelalte doua paciente – o femeie de 64 de ani, din judetul Calarasi, si o batrana de 81 de ani, din judetul Ilfov, aveau conditii medicale preexistente si nu fusesera vaccinate impotriva gripei, din cate indica aceeasi sursa.

sursa foto: Facebook/Ministerul Sanatatii – Romania

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger