AcasăNewsAlte doua femei, una dintre ele din Capitala, au murit din cauza...

Alte doua femei, una dintre ele din Capitala, au murit din cauza gripei

Doua paciente, in cazul carora s-a confirmat prezenta in organism a virusului gripal tip A, au murit, din cate au transmis, marti, autoritatile.

Una dintre victimele care nu au putut fi salvate de medici avea 80 de ani si era din judetul Cluj. Femeia isi facuse vaccinul impotriva gripei, insa se pare ca acest lucru nu a fost suficient pentru a scapa de pericol. Din cate au mentionat reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, pacienta acea „conditii medicale preexistente”, adica si alte probleme medicale.

Cealalta femeie care a pierit dupa ce a contractat virusul gripal tip A avea 82 de ani si era din Bucuresti. Si in cazul sau istoricul medical evidentia si alte afectiuni, dar si lipsa vaccinului antigripal.

Sunt 165 de decese confirmate, pana la aceasta data, cu virus gripal, epidemia fiind confirmata pe 30 ianuarie de catre ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

author avatar
Cristina Stefan
778 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger