Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Alte doua femei, una dintre ele din Capitala, au murit din cauza gripei

Alte doua femei, una dintre ele din Capitala, au murit din cauza gripei

Autor:

Doua paciente, in cazul carora s-a confirmat prezenta in organism a virusului gripal tip A, au murit, din cate au transmis, marti, autoritatile.

 

perfuzie spital Alte doua femei, una dintre ele din Capitala, au murit din cauza gripeiUna dintre victimele care nu au putut fi salvate de medici avea 80 de ani si era din judetul Cluj. Femeia isi facuse vaccinul impotriva gripei, insa se pare ca acest lucru nu a fost suficient pentru a scapa de pericol. Din cate au mentionat reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, pacienta acea “conditii medicale preexistente”, adica si alte probleme medicale.

Cealalta femeie care a pierit dupa ce a contractat virusul gripal tip A avea 82 de ani si era din Bucuresti. Si in cazul sau istoricul medical evidentia si alte afectiuni, dar si lipsa vaccinului antigripal.

Sunt 165 de decese confirmate, pana la aceasta data, cu virus gripal, epidemia fiind confirmata pe 30 ianuarie de catre ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!