AcasăNewsAlpinist cunoscut, in echipa ministrului Mediului

Alpinist cunoscut, in echipa ministrului Mediului

Dupa ce a cucerit diverse varfuri montane ale lumii, romanul a carui pasiune pentru alpinism a depasit granitele tarii si-a propus sa incerce o alte experienta, de aceasta data una ministeriala!

Alex Gavan va colabora cu ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, din actualul guvern tehnocrat. Mai precis, va fi consilier personal al ministrului Cristiana Pasca Palmer, apect de care l-a anuntat personal  -celor care ii urmaresc pagina de Facebook si opiniei publice in general – inca din prima zi a acestei saptamani.

Tanarul montaniard  a si explicat de ce anume a acceptat colaborarea cu sefa ministerului MMAP prin faptul ca isi doreste sa se implice in proiecte de tin de mediu, insa nu oricum, ci in sensul unui activism cu „o abordare orientata catre solutii”. „Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat sa colaborez si formal, in calitate de consilier personal, cu ministrul mediului, doamna Cristiana Pasca Palmer. Fara politica (…). Agenda este una simpla, clara si transparenta. Oamenii impreuna cu natura, nu oamenii impotriva naturii”, a explicat Gavan, adaugand un amanunt esential, si anume aceea ca este o colaborare pro bono, asadar strict pe baza de voluntariat si pe ideea de consultanta.

Dupa cum era de asteptat, ideea a fost primita cu entuziasm de catre amicii si fanii lui Gavan, de pe reteaua de socializare amintita.

Va reamintim ca, printre multiplele ascensiuni notabile pe care si le-a trecut in dreptul numelui, romanul in varsta de 35 de ani a reusit sa ajunga pe varful Mont Blanc, mai exact la peste 4.800de metri altitudine, experienta ce dateaza de acum zece ani.

sursa fot: Facebook/Alex Gavan

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger