Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Alina Vidican a scapat din haremul Borcea

Alina Vidican a scapat din haremul Borcea

Autor:

Ieri, una dintre cele mai lungi si obositoare telenovele din showbiz-ul nostru s-a incheiat, in cateva minute, la Constanta. Este vorba despre divortul dintre Cristi Borcea si sotia sa Alina Vidican care s-a consumat, in mod amiabil, la notariat.

 

IMG 0560 Alina Vidican a scapat din haremul Borcea

Cristi Borcea a rămas cu Pelineasca pe cap, iar Alina a ales Visul american

Si uita asa, intr-un final, Alina Vidican a scapat din cosmarul pornit odata cu ciudata inseminare a Valentinei Pelinel , cea care, probabil, va fi viitoarea doamna Borcea. Asta, pana va aparea o alta viitoare doamna Borcea, caci lupul isi schimba parul, dar naravul, ba. Dar, cine a iesit castigator din acest razboi mult mediatizat? Evident, Alina, din toate punctele de vedere. Ea este acum o femeie libera, care va trai in America, departe de mizeriile care se tot petrec in haremul Borcea, lasandu-i loc Pelineascai.

Iubirea Alinei Vidican pentru Cristi Borcea s-a declansat la 19 ani, pe cand  ea era o copila superba, frageda, increzatoare in visurile adolescentei, si, evident, lipsita de discernamant in problemele vietii, iar seful dinamovistilor implinise deja 38 de primaveri.  Putem deci vorbi despre o greseala a tineretii. Ceea ce nu este cazul la Pelinel, al carui traseu amoros il stie de-acum oricare roman. Ca sa nu mai vorbim de varsta la care l-a induiosat pe Borcea s-o lase grea.

Pe scurt, Alina va fi libera in tara tuturor posibilitatilor, dar deja pe picioarele ei si cu doi copii de al carei viitor se va ocupa, in timp ce Valentina Pelinel nu va scapa nicicand de imaginea de amanta de serviciu. Tinicheaua ii e legata de coada pentru vecie. Intrebati orice vecin, orice gospodina, orice femeie din Romania, si veti afla parerea opiniei publice despre Valentina Pelinel si sarcina ei pornita cu borcanul, printre gratiile unei puscarii.


3 comentarii to Alina Vidican a scapat din haremul Borcea

 1. cora

  Pacat de fata asta care de tanara a intrat intr/o asa mocirla. Mai bine isi asculta mama…Acum ca a scapat din harem, Alina sa/si vada de viata si sa nu se mai incurce cu din asita.

 2. marga

  Ati punctat foarte bine. Articol bun, abordare buna.

 3. Daniela

  Alegerea excelenta! Castiga si tu bani!Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Absolut nou! Inca mai eziti?
  Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! Bani pe termen lung! Castigi acasa la tine!
  Scopul nostru fierbinte este: Hollywood! Proiect B: absolut serios! Cel mai bun film, cu cei mai buni actori!
  Solicita detalii:danielanistoran@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!