AcasăNewsAlina Petre a dat din nou ochii cu procurorii

Alina Petre a dat din nou ochii cu procurorii

La cateva saptamani de cand a anuntat ca a facut mai multe denunturi vizand nume cunoscute din sfera politica, dar nu numai, Alina Petre a dat ochii in cateva randuri cu procurorii DNA.

UPDATE 12.33 – „Nu pot sa risc sa fiu pusa sub acuzatia de tainuire sau de complicitate. De aceea fac aceste lucruri”, a sustinut Alina Petre, la iesirea de la DNA, dupa aproximativ o ora de la sosirea la audieri, femeia deplangand faptul ca totul „a luat , asa, o atitudine de cancan”, dar ca spera sa se afle adevarul.

––––

S-a intamplat si in jurul amiezii de marti, cand a venit, alaturi de avocatul sau, la sediul central al DNA. Se pare ca fosta sotie a fiului directorului SIR, Virgil Magureanu, urmeaza sa fie audiata de catre anchetatorii anticoruptie.

Ramane de vazut daca la iesirea de la discutiile cu procurorii femeia va da mai multe detalii cu privire la motivele prezentei sale la DNA. cum s-a intamplat in precedentele dati in care fosta sotie a lui Magureanu Jr. a ajuns la aceatsa institutie.

Alina Petre a venit si saptamana trecuta, mai exact joi in jurul pranzului, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii care sa sustine denunturile facute.

sursa foto: B 1 Tv

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger