AcasăNewsAlina Gorghiu umbla cu pantofii tociti

Alina Gorghiu umbla cu pantofii tociti

Recesiunea face victime si in randul alesilor nostri. O demonstreaza liberala Alina Gorghiu care, dupa trei ani de criza si opozitie, umbla cu pantofi uzati.

Alina Gorghiu a venit la actiunea USL cu panfofii scalciati

Prezenta la lansarea “viziunii economice” a USL, Alina Gorghiu a abordat o tinuta vestimentara mai mult pesedista decat liberala, cu pronuntate accente de rosu aprins. Desi s-a vrut o pata de culoare, Gorghiu nu a reusit decat sa atraga atentia cu pantofii pe cat de rosii, pe atat de tociti la spate si la flecuri. Cum este greu de crezut ca tanara liberala a dorit sa “asorteze” incaltamintea scalciata cu  actiunea USL, in care s-a vorbit despre saracie, efectele crizei si masuri de relansare a economiei, penibilul detaliu poate fi pus doar pe seama neglijentei.

Neglijenta care a facut lege la evenimentul cu pricina, o alta domnita liberala etaland, la randul ei, o pereche de pantofi de pe care uitase sa dezlipeasca pretul. Din fericire, onoarea doamnelor prezente a fost spalata de tinutele impecabile purtate de  Ecaterina Andronescu si Rovana Plumb.

Glume rasuflate si eternele promisiuni

Cat despre viziunea economica a USL (programul nu a fost finalizat inca!) , aceasta s-a dovedit a fi la fel de jerpelita ca pantofii Alinei Gorghiu. Concret, documentul dat publicitatii cuprinde generalitati si promisiuni fara acoperire gen:  “Crearea de locuri de munca”, “Atragerea investitiilor straine”, “Reducerea CAS cu 5 puncte”, “Reducerea TVA la alimentele de baza”, “Renegocierea acordului cu FMI” etc.  Constient ca lansarea s-a transformat intr-un mare fas, Adrian Nastase a incercat sa dezamorteasca asistenta cu o gluma nu tocmai grozava: „In urma cu cinci minute Emil Boc si-a dat demisia… din pacate nu este adevarat, am vrut sa verific gradul dumneavoastra de atentie”.

Nici Puterea nu sta mai bine

Ca recesiunea a facut ravagii in dressing-urile femeilor din politica o recunoaste si democrat-liberala Raluca Turcan. Intr-un recent interviu aceasta a declarat ca face eforturi deosebite pentru a se mentine in topul elegantei. “Am intr-adevar si cateva piese mai valoroase, dar sunt cumparate in timp si sa stiti ca sunt cu un efort financiar, cu cartea de credit si platesc in mai multe luni piesa respectiva”, a afirmat Turcan, precizand ca nici ea, nici sotul (Valeriu Turcan – n.r) nu au “beneficii materiale de pe urma guvernarii”.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.882 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger