AcasăNewsAlina Gorghiu: "Ponta incalca legile si Constitutia"

Alina Gorghiu: „Ponta incalca legile si Constitutia”

In ziua in care a anuntat ca vrea sa anunte un bilant al Guvernarii sale, premierul Victor Ponta este victima unui atac dur venit din partea Alinei Gorghiu, copresedinte al Partidului National Liberal.

Alina Gorghiu il acuza pe Victor Ponta ca „a incalcat dreptul de vot al romanilor din diaspora” si ca refuza sa organizeze alegeri locale partiale, in ciuda unei recomandari venite din partea Curtii Constitutionale.

In plus, copresedintele Partidului National Liberal il acuza pe Victor Ponta ca „a fost complice la masurile prin care senatorii au incalcat Constitutia si l-au salvat pe Dan Sova de masurile preventive cerute de justitie”.

„Trei zile de la decizia unei instante din Romania, care obliga Guvernul sa intre in legalitate si sa organizeze alegeri locale partiale. Aproape doua saptamani de cand colegul si prietenul domniei sale, domnul Dan Sova, a fost salvat de masurile preventive cerute de justitie printr-o incalcare a Constitutiei, la care domnul Ponta a fost complice. Patru luni de cand Guvernul pe care il conduce a incalcat dreptul la vot al romanilor din diaspora. Trei luni si jumatate de cand domnul Ponta si majoritatea parlamentara refuza sa se conformeze deciziei CCR, de a repara efectele ordonantei neconstitutionale care a permis migratia alesilor locali. Nu-i cerem lui Victor Ponta sa iubeasca legile si Constitutia. Ii cerem doar sa le respecte cu aceeasi usurinta cu care, asa cum am demonstrat, ii minte pe romani”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu prin intermediul unui celebru site de socializare.

author avatar
Cristi Ionita
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger