AcasăNewsAlina Gorghiu il ia la palme pe Iohannis

Alina Gorghiu il ia la palme pe Iohannis

In loc ca macar sa salveze niste aparente de pricepere, Alina Gorghiu se umple de ridicol la mansa partidului, conducandu-l ca pe un avion pe care, doar cu mult noroc il va pune pe burta. Asta numai daca, intre timp, magaoaia nu vine in cap. Palma mai grea nici ca s-ar putea.

Alina Gorghiu e convinsă că PNL va câstiga alegerile. Nimeni nu a aflat, însă, cine i-a băgat în cap prostia asta

Cea mai rasunatoare palma pe care liberalissima doamna a trantit-o pe obrajii Maretului Om a venit la inceputul verii, cand partidul condus de ea s-a umplut de un respect profund mirositor la alegerile locale.

Castiga tot, dar e prea mult!

Dupa doua zile de doliu politic, amazoana Alina a iesit cu o declaratie care i-o fi luat maul pana si Distinsului Cetatean, cum ca e cel mai bun rezultat din istoria PNL! Asta inseamna 31 si un pic la suta in tara si doar o impresie peste 11 la suta pentru candidatul Catalin Predoiu la Bucuresti.

Klaus Iohannis crede că Ciolos este un fel de Dumnezeu al guvernelor

Iar langa asta, o palma la fel de zgomotoasa, cand declara ca liberalii vor castiga si localele, si parlamentarele. Cu primele ne-am lamurit, iar la alegerile parlamentare scorul este previzibil de pe acum. Desi o buna parte din greii PNL spun ca ar fi bine daca ar obtine macar aceleasi rezultate ca in vara, tot ei sunt cei care, in particular, recunosc ca nu au sanse sa sara de 26 de procente, in varianta optima. Alta palma, deci!  Iar daca rezultatele vor indica doar un 20-22 la suta – cea mai probabila ipoteza – uite cum inca o palma e pregatita sa pocneasca in obrazul Ilustrului Domn.

Reclama la camasa lui Ciolos

In tara, campania PNL se taraie precum betiva satului, in patru labe, la birtul unde bea pe datorie. Ciolos, naravitul la functia de premier pe care il sustin liberalii, nu trezeste deloc interes. Afisele cu el nu spun nimic, nimanui. Un panou cu Julien in camasa albastra la intrarea intr-un magazin – sa zicem punct aglomerat, altminteri – arata ca o reclama pentru camasile albastre care se vand acolo. Mesaj electoral? Nu! Doar comercial. Frumoasa palma! Si mai vine inca una, caci Alina Gorghiu nu misca nimic, ci doar mizeaza pe cota de incredere a lui Ciolos. Sa astepti ca un candidat nepopular si criticat de toata lumea sa-ti salte sacii in caruta e inconstienta clara. Prin tara, liberalii au renuntat la afisele cu Julien si au revenit la cele clasice, sperand sa recupereze din pierderile de imagine. Inca o palma pe obrazul Neasemuitului, caci El a stabilit ca Ciolos e personajul cheie, nu vreun candidat local. Cea mai grea palma, insa, Alina i-o va da Marelui Conducator la afisarea rezultatelor perdante. Atat de tare, incat ii vor tiui urechile pana si Pretioasei Merkel.

author avatar
Valentin Boeru
3.077 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger