AcasăNewsAlina Gorghiu e buna de primar: semneaza fara sa citeasca

Alina Gorghiu e buna de primar: semneaza fara sa citeasca

Sefa liberalilor a declarat senina in fata magistratilor de la Inalta Curte ca si-a asumat pe neve, in calitate de co-initiator, o lege dorita de Mihail Vlasov.

Concret, este vorba de proiectul referitor la trecerea Registrului Comertului de la Ministerul Justitiei la Camera de Comert – avizat negativ de Comisia juridica a Camerei si de Guvern, dar dorit cu inflacarare de ”Imparatul Vlasov”. Acesta a si incercat, conform procurorilor, sa ”influenteze” mai multi parlamentari – printre care si Alina Gorghiu – in favoarea proiectului. Cum afacerea a ajuns, via DNA, in instanta, Gorghiu a fost audiata, ieri, pe tema, ocazie cu care a sustinut plina de aplomb ca a semnat proiectul fara sa-l citeasca. Ba chiar s-a si minunat toata de reactia jurnalistilor: ”Nu stiu daca este frapant pentru dumneavoastra sau nu. Pentru mine nu este nimic nelalocul lui sa ai un proiect de cateva sute de pagini sau zeci de pagini pe care sa nu il stii pe de rost. Am spus ca nu il cunosc in maruntaiele lui acest proiect. In momentul in care l-am semnat, nu l-am citit in totalitatea lui, dar stiam proiectul”. Stand drept si judecand stramb, asa cum fac politicienii bastinasi ”de top”, distinsa doamna chiar are dreptate: nu este nimic nelalocul lui intr-o Romanie dusa de rapa de o legislatie stufoasa, aberanta si chiar cretina pe alocuri ca parlamentarii sa semneze si sa adopte proiecte la care au citit doar titlul – si asta in cazurile fericite, cand au macar o vaga idee despre ce au votat.

author avatar
Simona Badulescu
279 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce era senzational pt. dna. Gorghiu ia de obicei nu stie nici ce vorbeste, dara ce semneaza ? Ca sa te faci de ras nu este nevoie de ani ci citeva clipe de minciuna si nesinceritate asa a ajuns aceasta doamna sa faca de ras si PNL. Atentie liberali vi se pregateste ceva grav la alegeri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger