AcasăNewsAlina Gorghiu duce PNL pe culmile penibilului

Alina Gorghiu duce PNL pe culmile penibilului

Sefa PNL demonstreaza o data-n plus ca prostia nu doare

Liberalii nu au invatat nimic din caderea constanta in sondaje, rezultata ca urmare a penuriei de lideri, proiecte si initiative politice. Partid amorf si prezent in viata politica doar pe post de pres intins la picioarele lui Klaus Iohannis si ale lui Dacian Ciolos, PNL forteaza granitele ridicolului gratie sefei Alina Gorghiu, a carei imaginatie de campanie a luat-o razna.

Sefa PNL demonstreaza o data-n plus ca prostia nu doare

Altfel nu se poate explica ultimul clip publicitar in care doamna parafrazeaza, cu haz zice ea, un clip mai vechi in care bate, in companie, la usa unui copil dar acesta urmeaza sfatul parintilor si refuza sa deschida unui strain. Impinsa de Michiduta, Gorghiu a reeditat scena, regizata de aceasta data cu un dialog halucinant. Unul in care Gorghiu ii spune copilului ca Victor Ponta ii va plagia lectiile si Liviu Dragnea ii va fura sandvisul si-l convinge astfel sa-i deschida usa. ”Stiti clipul cu mine in campania door to door, cand imi raspunde un copil? Sigur ca-l stiti (multumesc pentru promovare, PSD). Eh, a fost atat de bun, ca l-am reeditat. Acum mi-a si deschis”, a comentat Alina Gorghiu pe Facebook, complet imuna la ridicolul situatiei. ”Alinuta, nici nu stii cat de proasta incepi sa fii”, a venit pe loc replica unui internaut.

author avatar
Simona Badulescu
315 afisari

2 COMENTARII

  1. Doamne unde a ajuns liberalismul din Romania , daca Bratieni ar trai ar muri de oftica cind vad unde a ajuns partidul lor. Nu numai ca au facut partidul pres pt. Iohannis si Ciolos care nu au nimic cu liberalismul, dar au adus pe listele de la alegeri fel de fel de oameni care nu au nimic in comun cu liberalismul, oameni cu diferite interese sponsorizati de ONG-urile lui Soros etc. Acum vine si cu diferite clipuri electorale unul mai penibil decit altul, nu stiu cine este creerul acestora dar e clar ca cineva isi bate joc de PNL[o impresie personala, ca cei din PDL fac acest joc dublu, ca sa fuga electoratul la PMP] Cind se vor trezi liberali va fi prea tarziu.

  2. Bani urgent, din prima lună! Ai acum in fata o oferta super-serioasa! Iata si de ce: pentru ca numai aici poti sa castigi bani imediat, din prima luna, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele, doar cu o activitate eleganta si simpla! Cere acum mai multe detalii la email: elecdan.anca@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger