AcasăNewsAlina Bica, un Basescu cu ruj pe buze

Alina Bica, un Basescu cu ruj pe buze

Postura de victima este cel mai bun rol pe care fosta sefa a DIICOT il poate interpreta

Profitand de atacurile la adresa generalului SRI Florian Coldea, in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita, Alina Bica s-o fi gandit ca e momentul sa puna in pozitie de tragere artileria de camp si sa declanseze atacul. Galagie multa, vorbe degeaba si incercari de a convinge prostimea ca este o victima a Sistemului. Seamana izbitor cu Basescu. Numai ca e un  Basescu fardat, cu ruj pe buze si genele incarcate de rimel.

Postura de victima este cel mai bun rol pe care fosta sefa a DIICOT il poate interpreta

Spectaculoasa in dramatism, apta sa scape lacrimi daca situatia o cere si priceputa in a spune totul despre nimic, Alina Bica are grija sa nuanteze ca e toba de carte, poate mai multa decat altii. Adica niste unii pe care nu ii poate numi, ca sa nu para increzuta, dar pe care ii intuiesti lesne. In rest, multa aroganta. Exact ca Basescu dupa manipularea referendumului.

Jos Tender! Sus Tender!

Alina Bica trage prima salva, declarand doct ca Florian Coldea ar putea fi condamnat pe viata pentru tradare. Salva data pe pustii, caci, mai iute, SRI e declarat ca l-a verificat pe general si l-a gasit nevinovat. O fi ea toba de carte, numai ca in cartile ei nu gasit pasajul care arata ca jocurile institutiei sunt mai abile decat jocurile ei. Iar jocurile ei nu depasesc faza de „Coldea mi-a cerut sa-l scap pe Tender si mi-a aratat un document strict secret”. Aoleu! Pe bune? Cat de strict secret? Despre jocurile ei cu Ionut Mihailescu, fost consilier personal si neoficial amant, daca e sa dai crezare vorbelor de presa, Alina nu scoate niciun cuvant la televizor. Domnul in cauza, sustin procurorii, era ocupat cu caratul spagilor de la Tender, al carui angajat devenise. I-o fi spus Coldea s-o rezolve cumva cu Tender, nu contesta nimeni, dar pare ca interesul Alinei si al lui Ionut era si mai mare ca Tender sa nu o incaseze, caci de acolo venea si bucuria lor financiara.

Sfanta Fecioara Bica

Sfielnica si batand din pleoape, Alina Bica trece din proprie intiativa dosarele cu retrocedari la fapte iertate de Dumnezeu. Nu vorbeste despre ele la televizor, ca i se strica imaginea. Nu-l cunoaste pe Cocos si nici pe Udrea nu ar fi cunoscut-o daca nu ieseau pe piata pozele cu ele la Paris. Si nici pe celebrul Stelu, capul rautatilor de la retrocedari, era gata-gata sa nu-l cunoasca daca nu ii aduceau aminte procurorii ca era in aceeasi gasca cu Cocos & Smecherii. Exact ca Basescu. Nici el nu-l cunostea pe Sorin Blejnar, pana cand i s-a dovedit contrariul. Propusa de Basescu la sefia DIICOT. Crescuta de Basescu. Un Basescu de la care a invatat declaratiile in doua sensuri si cu care seamana leit. Sfanta Fecioara Bica este, de fapt, un Traian Basescu in rochie, cu ochii fardati si cu ruj pe buze. Si inca o data sfanta, pentru ca manipuleaza dumnezeieste adevarul. La fel ca Basescu. Si el un sfant, dar mai mare.

author avatar
Valentin Boeru
2.144 afisari

2 COMENTARII

  1. Se pare ca autorul uita, ca orice pesedist „respectabil” ca dezvaluirile lui Ghita sunt, defapt, autodenunturi, ca individul a facut parte din acea retea oculta care batjocorea Romania, ca pesedistul a participat efectiv la distrugerea unor oameni (vezi cazul Vantu), ca individul Ghita a fost partas la acctiunile lui Codlea si Kovesi. O spune chiar el. Dar pe tovarasul ziarist nu il intereseaza. La ordinul e clar: sa injure la Basescu si la toti oamenii care nu s-au lasat santajati in a face dezvaluiri mincinoase. Boeru, ca orice pesedist sadea, nu suporta ordinea, legea, bunul simt.

    • Esti bantuit rau, nene. Ia mai bine o gura mare de votca și cateva Distonocalm. Sa vezi ce misto te linistesti, parca plutesti pe norisori roz.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger