AcasăNewsAlina Bica duce viata grea la Targsor

Alina Bica duce viata grea la Targsor

Alina Bica pare sa indure cu stoicism noile conditii de detentie, intrucat, pana in prezent, nu a facut vreo plangere in care sa denunte vreun incident

Pe vremea cand era sefa a DIICOT, Alina Bica a trimis sute de persoane dupa gratii si acum trage ponoasele. Aflata in Penitenciarul Targsor, Bica se simte groaznic pentru ca zilnic este luata la injuraturi de celelalte 200 de detinute.

Alina Bica pare sa indure cu stoicism noile conditii de detentie, intrucat, pana in prezent, nu a facut vreo plangere in care sa denunte vreun incident

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a declarat ca fosta sefa a DIICOT este in carantina la Penitenciarul Targsor unde a fost transferata dupa trimiterea in judecata si sta singura in camera, dar cand traverseaza curtea, cele 200 de detinute ii striga foarte multe, intrucat multe dintre femeile de acolo au fost anchetate de ea in calitate de procuror.

“Este ingrozitor”

Avocata a precizat ca fosta sefa a DIICOT a fost transferata, dupa trimiterea in judecata, la Penitenciarul de Femei Targsor. „Este o masura legala, dar nu normala. Probabil este doar o coincidenta ca, intr-o zi de miercuri, primul mandat de arestare preventiva (in cazul Alinei Bica, n.r.) a fost inlocuit cu arest la domiciliu, iar eu am fost ridicata. Si poate, ca o alta coincidenta, ca in ziua in care am ridicat problemele legate de exceptiile pentru dosarul Bica 2, ea a fost mutata la Targsor”, a adaugat Voicu. Intrebata cum s-a acomodat Alina Bica in penitenciar, avocata a spus ca, din cate a inteles, angajatii de acolo sunt respectuosi, dar spera ca acestia sa o protejeze, intrucat la Targsor sunt multe detinute care au fost anchetate de DIICOT. „Este intr-un penitenciar in care, atunci cand traverseaza curtea penitenciarului, cele 200 de detinute de acolo ii striga foarte multe, pentru ca majoritatea dosarelor lor au fost facute de Bica la DIICOT. Este ingrozitor. Sunt convinsa ca domnii de acolo vor da dovada de profesionalism desavarsit si o vor proteja”, a mai declarat Voicu.

author avatar
Andrei Coman
865 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger