AcasăNewsAlina Bica, avocat al fostului ofiter SRI acuzat in dosarul B. Cube

Alina Bica, avocat al fostului ofiter SRI acuzat in dosarul B. Cube

Alina Bica

Mai nou, fosta sefa a procurorilor Antimafia il apara in instanta pe Daniel Dragomir, barbatul in cazul caruia planeaza acuzatii in dosarul „Black Cube”, in care se fac cercetari in privinta a ceea ce se considera a fi hartuirirea procurorului sef al DNA-ului.

In calitate de reprezentant al echipei care asigura apararea legala a fostului ofiter SRI, Bica a ajuns in aceasta dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca solicitarea prin care Dragomir spera sa scape de arestul preventiv, masura prelungita recent in cazul sau. Fostul ofiter al SRI a ajuns, la randul sau, la CAB, pentru a asista la judecarea contestatiei.

Din cate a dezvaluit, luni, noua sa aparatoare legala, fostul ofiter SRI ar fi dispus sa colaboreze cu autoritatile judiciare. „Dumnealui avut o discutie in acest sens (…), si-a exprimat dorinta sa coopereze si sa spuna cum stau lucrurile, numai ca feedback-ul pe care l-a primit a fost insuficient”, a precizat Alina Bica, fosta sefa a DIICOT-ului adaugand si ca „sa tii un om arestat, din dorinta de a determina sa spune ceea ce se doreste sa spuna, este un lucru incorect”.

353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger