Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Alice Caracostea, actrita a Teatrului National, a murit la doar 49 de ani

Alice Caracostea, actrita a Teatrului National, a murit la doar 49 de ani

Autor:

Saptamana se incheie cu o veste neagra pentru iubitorii productiilor teatrale autohtone. Una dintre artistele din echipa Teatru National I.L. Caragiale, din Capitala, absolventa a Academiei de Teatru, la clasa profesorilor Dem Radulescu si Dinu Manolache, a parasit scena vietii cu doar cateva saptamani inainte sa implineasca 50 de ani.

 

21272139 1893850853989825 6586798744120120616 n actrita 333x500 Alice Caracostea, actrita a Teatrului National, a murit la doar 49 de aniAlice Caracostea, o actrita apreciata de colegi si public deopotriva, cu roluri in piese precum “Ecaterina cea mare”, “Moartea unui comis volajor” sau “Badaranii”, a plecat dintre cei la doar 49 de ani.

Colegilor din colectivul TNB-ului le-a revenit greaua misiune de a anunta public lovitura primita de marea familie a teatrului. “Cu tristete si durere anuntam trecerea in galeria nemuritoare a actorilor care ne-au parasit a colegei noastre Alice Caracostea, o actrita minunata, care s-a daruit scenei si care a incantat publicul in numeroase spectacole ale TNB”, sun mesajul postat, duminica dupa-amiaza, pe pagina oficiala de Facebook a TNB-ului.

Aceeasi sursa transmite si faptul ca luni a ora 16 sicriul va fi depus la Cimitirul Bellu, urmand ca Alice Caracostea sa fie condusa pe ultimul drum marti, la ora 12.

Sursa foto: Facebook/TNB    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!