AcasăNewsAlianta USR-PLUS, cu lista si semnaturile pentru europarlamentare la BEC

Alianta USR-PLUS, cu lista si semnaturile pentru europarlamentare la BEC

Dacian Ciolos, Dan Barna si reprezentantii formatiunilor pe care le conduc si merg la alegerile din 26 mai impreuna, sub semnul unei aliante, au mers in cursul acestei zile la Biroul Electoral Central.

Cu tot cu cele cateva zeci de cutii in care se aflau cele peste 500.000 de semnaturi de sustinere, peste 130.000 din ele doar in Capitala – pe care fostul premier Ciolos a anuntat ca le-au adunat, in perioada in care au colindat tara in acest scop. Dar si cu „cea mai buna lista pe care Romania a propus-o vreodata pentru Parlamentul European, de cand este in Uniunea Europeana”, dupa cum a descris-o fostul sef al Guvernului tehnocrat.

„Facem azi pasi importanti nu doar pentru a aduce Europa in Romania, dar si pentru a propune romanilor o adevarata alternativa politica (…) Vom explica romanilor ce intentionam sa facem in Parlamentul European si in ce mod vrem sa facem, in asa fel incat Romania demna sa fie reprezentata in UE”, a mai declarat Ciolos.

Tot in cursul acestei zile si social-democratii s-au indreptat catre acelasi Birou Electoral Central pentru a depune lista cu aspirantii la postura de europarlamentar.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger