Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Alexandru Arsinel: Cristina Stamate, “ne-a parasit alergand s-o prinda din urma pe Stela”

Alexandru Arsinel: Cristina Stamate, “ne-a parasit alergand s-o prinda din urma pe Stela”

Autor:

Inceputul saptamanii a adus o noua veste grea indeosebi pentru familia Teatrului de Revista, lovita zilele trecute de plecarea din aceasta lume a Stelei Popescu.

 

alexandru arsinel 300x168 Alexandru Arsinel: Cristina Stamate, ne a parasit alergand s o prinda din urma pe StelaDe aceasta data buna ei prietena si colega, Cristina Stamate, a plecat dintre cei vii. In ultimele zile, actrita se aflase in grija medicilor la Floreasca.

24058776 1746812862016530 6412155616548522925 n stamate 200x300 Alexandru Arsinel: Cristina Stamate, ne a parasit alergand s o prinda din urma pe Stela

Cristina Stamate a cedat in fata mortii la 71 de ani, luni dimineata (Sursa foto: Facebook/TeatrulRevistaTanase)

Dupa ce deunazi rostea un mesaj cu glasul gatuit de lacrimi, la capataiul Stelei Popescu, de aceasta data directorul Teatrului “Constantin Tanase”, Alexandru Arsinel, a evocat-o pe colega lor, Cristina Stamate. Despre care a marturisit, intr-o interventie telefonica la TVR1, ca a fost “o camarada si o prietena extraordinara (….) isi dadea sufletul pentru colegii ei, un om deosebit si o partenera de exceptie”. “A disparut o alta mare actrita a noastra, Cristina Stamate, care de vreun an si ceva sufera cumplit si era in permanenta “clienta”, ca sa zic asa, unor spitale din Bucuresti. (…) Ne-a parasit alergand s-o prinda din urma pe Stela. Doua stele ale Revistei romanesti au disparut asa, in cateva zile”, spune actorul Alexandru Arsinel.


1 Comentariu la Alexandru Arsinel: Cristina Stamate, “ne-a parasit alergand s-o prinda din urma pe Stela”

  1. Toderaș

    ” A disparut o alta mare actrita a noastra, Cristina Stamate, care de vreun an si ceva sufera cumplit si este in permanenta “clienta” unor spitale din Bucuresti. ”Carevasăzică, a dispărut dar (încă) mai suferă (cumplit, nu așaaa), și încă mai este clienta spitalelor. Deci, again, encore une fois:bravo, tută!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!