AcasăNewsALERTA! Nave rusesti, exercitii militare la doi pasi de Marea Britanie

ALERTA! Nave rusesti, exercitii militare la doi pasi de Marea Britanie

Mai multe nave rusesti de razboi au patruns in Canalul Manecii si vor efectua exercitii militare in apropiere de coastele Marii Britanii.

Nu este prima data cand nave ce apartin Flotei Nordului vor trece prin Canalul Manecii, pentru exercitii militare, dar de aceasta data britanicii vor acorda o atentie sporita din cauza tenziunilor internationale.

Conform partii rusesti, sunt programate a avea loc exercitii anti-aeriene si anti-submarin in nordul Oceanului Atlantic.

Navele de lupta rusesti nu au mai trecut de aproape un an prin Canalul Manecii. Acum, ca si atunci, navele rusesti vor fi supravegheate de nave de patrulare ale Marinei Regale Britanice.

Nu mai departe de luna ianuarie a acestui an, avioane ale Royal Air Force au interceptat in spatiul aerian britanic doua bombardiere rusesti care aveau capabilitatea sa transporte rachete nucleare.

Atunci, avioanele rusesti au fost escortate de RAF pana la iesirea din spatiul aerian britanic si nu s-a luat nicio masura, stabilindu-se ca bombardierele rusesti aveau doar rol de patrulare.

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger