AcasăNewsALERTA intr-un liceu din Moscova: Tatal unui elev a impuscat un politist...

ALERTA intr-un liceu din Moscova: Tatal unui elev a impuscat un politist si un profesor! Alti 20 de elevi, luati ostatici!

Clipe de cosmar intr-un liceu din Moscova! Tatal unui elev a tras mai multe focuri de arma in liceul unde studia copilul sau. Barbatul a ucis un politist si un profesor, si a luat ostatici mai multi tineri de 15 ani.

Politia din Moscova confirma faptul ca un politist si un profesor au fost ucisi de un barbat inarmat cu un pistol, care a luat ostatici mai multi copii de la o scoala din oras,  potrivit Russia Today. Conform sursei citate, barbatul a luat 20 de ostatici in varsta de 15 ani, pe care i-a tinut ostatici intr-un laborator de biologie, insa la aceasta ora politistii au reusit sa il dezarmeze pe atacator.

Paznicul a reusit sa sune la politie, insa in momentul in care echipajele de interventie au sosit la locul incidentului, agresorul a tras in ei, impuscandu-l mortal pe unul dintre ei, iar pe altul ranindu-l grav.

In scoala nu sunt doar elevi de liceu, ci si copii mai mici. Toti ceilalti elevi si profesorii au fost evacuati din scoala. Barbatul nu a facut nicio revendicare. Conexiunea prin telefon cu scoala s-a pierdut, iar parintii, in stare de soc, s-au adunat in fata cladirii, potrivit sursei citate. Ministrul rus de Interne verifica informatiile privind acest incident.

Foto: rt.com

author avatar
Alina Costache
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger