AcasăNewsALERTA IN SUA! Isis va detrona 9/11!

ALERTA IN SUA! Isis va detrona 9/11!

NEW YORK - SEPTEMBER 11, 2001: (FILE PHOTO) A fiery blasts rocks the south tower of the World Trade Center as the hijacked United Airlines Flight 175 from Boston crashes into the building September 11, 2001 in New York City. Almost two years after the September 11 attack on the World Trade Center, the New York Port Authority is releasing transcripts on August 28, 2003 of emergency calls made from inside the twin towers. (Photo by Spencer Platt/Getty Images)

Seful Securitatii Nationale din SUA, Elaine Duke, a declarat ca liderii temutei orgnizatii teroriste ISIS planuiesc un atac de proportii mai mari decat tragedia din 11 septembrie 2001. 

Acestia organizeaza o nou lovitura aviatica prin care sa deturneze mai multe avioane, astfel incat numarul victimelor sa fie mai mare ca niciodata. Seful Securitatii Nationale din SUA a declarat ca atentatele orchestrate pana in prezent au fost doar diversiuni pentru a distrage atentia de la ceea ce se intampla de fapt.  Atacurile cu arme albe si explozii au fost realizate cu scopul de a-si mentine activi membrii gruparilor, dar mai ales pentru a produce panica printre oameni. Elaine Duke a declarat ca sefii gruparilor teroriste pregatesc un atentat asemanator cu cel din 11 septembrie 2001. „Organizatile teroriste, fie ca este vorba de ISIS sau de alte grupari, vor sa creeze panica la nivel global, asa cum au facut pe 11 septembrie 2001. Ei vor sa deturneze mai multe avioane pline cu pasageri pentru a mari numarul victimelor”, a declarat Elaine Duke. „Pana atunci, acestia trebuie sa isi pastreze notorietatea, dar in acelasi timp si veniturile. Cum altfel sa poata face aceste lucruri daca nu prin diverse atentate menite sa instaureze frica in randul oamenilor”, a subliniat Duke.

author avatar
Catalin Dumitrescu
316 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger