Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » ALERTA! Dispar 30 de specializari din 8 facultati

ALERTA! Dispar 30 de specializari din 8 facultati

Autor:

Ministerul Educatiei a pus in dezbatere publica, pana pe 24 februarie, Proiectul de Hotarare a Guvernului privind domeniile si programele de studii universitare de master acreditate si numarul maxim de studenti ce pot fi scolarizati in anul universitar 2017 – 2018. Potrivit proiectului, 30 de specializari intra in lichidare.

 

Politehnica Bucuresti ALERTA! Dispar 30 de specializari din 8 facultatiIata care sunt acestea:

– la Universitatea din Oradea vor intra in lichidare specializarea “Arte plastice (sculptura)”,  “Conservare si restaurare” si specializarea “Teologie ortodoxa, asistenta sociala”.

– la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava intra in lichidare specializarea “Ingineria si protectia mediului in industrie”, “Ingineria si managementul calitatii” si specializarea “Muzeologie”.

– la Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir” din Bucuresti vor intra in lichidare specializarile “Economie si afaceri internationale invatamant cu frecventa si invatamant cu frecventa redusa (IF si IFR),specializarile “Finante si banci – invatamant cu frecventa si cu frecventa redusa (IF si IFR),”Istorie” (IF si IFR),

– la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj-Napoca nu va mai fi specializarea “Economia comertului, turismului si serviciilor” (IF si IFR) si la Facultatea de Geografia Turismului din Sibiu nu va mai fi specializarea “Geografia turismului”.

– de la Facultatea de Management Turistic si Comercial din Timisoara va disparea “Economia comertului, turismului si serviciilor” (IF si IFR)

– la Universitatea “Titu Maiorescu” din Bucuresti intra in lichidare specializarea “Stiinte politice” si “Limbi moderne aplicate”.

– de la Facultatea de Drept si Stiinte Economice – Targu Jiu va disparea specializarea “Economia comertului, turismului si serviciilor” si “Economia mediului”.

– la Univeristatea “Nicolae Titulescu” din Bucuresti vor fi lichidate specializarile ”Finante si Banci” (IF si ID), in timp ce de la Facultatea de Relatii Internationale si Administratie dispare specializarea “Politie locala”.

– la Universitatea “Bioterra” din Bucuresti va fi lichidata specializarea “Inginerie si management in alimentatia publica si agroturism”.

–  de la Facultatea de Stiinte Economice, Socio-Umane si Ingineresti din Miercurea Ciuc va fi eliminata specializarea “Biotehnologii pentru industria alimentara”.

–  la Fundatia “Academia Comerciala” din Satu Mare nu vor mai exista “Contabilitate si informatica de gestiune”, “Management” si “Finante si banci”.

–  de la Universitatea Politehnica din Bucuresti dispar specializarile  Inginerie medicala, Inginerie mecanica (in limba germana)    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!