AcasăNewsALERTA! Dancila, amenintat cu moartea!

ALERTA! Dancila, amenintat cu moartea!

Dezvaluirea de ieri privind faptul ca sotul Vioricai Dancila beneficiaza de serviciile de protectie ale SPP-ului au declansat anchete interne care au scos deja la iveala noi amanunte halucinante privind aceasta decizie aparent inexplicabila a ”premierului consort”. Mai ales ca, asa dupa cum insistam, Cristinel Dancila nu are un aghiotant din cadrul Sectiunii a 3-a, precum maiorul Andrei Mazuru cel care s-a lipit ca marca de scrisoare de premier, ci un ”sofer” de la garajul Sectiunii Transporturi din cadrul Serviciului de Protectie si Paza!

Iar stupefactia atat a celorlalti lideri ai Partidului Social Democrat, cat si ai initiatilor sistemului care au vrut sa afle imediat de ce sotul premierului are protectia asigurata de oamenii generalului Lucian Pahontu a fost una uriasa atunci cand au descoperit nu doar ca se confirma pe deplin informatia noastra, dar si ca insusi Cristinel Dancila ar fi intrat singur, ”de buna voie si nesilit de nimeni”in aceasta ”capcana” a sefului unui serviciu acuzat chiar de catre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu ca face ”politie politica” prin sepepistii ”plantati” pe linga demnitarii statului roman. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, chiar Cristian Dancila, cel care este director in cadrul Diviziei Explorare si Productie a OMV Petrom este cel care ar fi facut cererea de a beneficia de protectia SPP, motivand ca ar fi fost amenintat cu moartea !!!

Cristinel Dancila a cerut protectia SPP!

Si iata ca de-abia cum au aflat din ”National” si liderii PSD-ului ca sotul colegei lor Viorica Dancila este racordat la ”protectia” SPP-ului. Insa surpriza va fi si mai mare odata cu confirmarea faptului ca, de aceasta data cel putin generalul Lucian Pahontu nu a facut decat sa fructifice din plin mingea ridicata la fileu de catre chiar sotul premierului, Cristinel Dancila ajungand, inca nu se stie de ce, sa intre direct in programul de protectie al SPP! Mai ales ca, fie si amenintat, traseul procedural normal era cu totul altul, cu plangeri penale depuse in acest sens la organele abilitate de ancheta. Dar uite ca sotul Vioricai Dancila a preferat sa-si bage cu totul SPP-ul si in casa, de parca nu ar fi fost  de ajuns ca sepepistii ”seseisti” bantuie deja in jurul premierului, ”varful de lance” al colonelului Dumitru Voroneanu fiind chiar aghiotantul Andrei Mazuru.

Soferul soacrei lui Pahontu

Insa mai ceva ca intr-un film prost scris de un scenarist beat, daca sotul Vioricai Dancila tot a sustinut ca ar fi amenintat, atunci de ce nu i-a plasat SPP-ul cativa luptatori bine antrenati si ”cu glont pe teava”? Sau barem un aghiotant la vedere, asa cum ar fi fost logic… Iata insa ca ”alesul” sefului SPP pentru a proteja un ”obiectiv” precum familia premierului, mai ales ca aceasta era amenintata este ”doar” un sofer de la garaj!!! Ce-i drept insa, nu doar un simplu sofer, din moment ce subofiterul in cauza este practic si soferul familiei Pahontu. Seful SPP avand atata incredere in el incat acesta o duce chiar pe soacra generalului Pahontu la spital, ce-i drept, tot cu masina serviciului… Oricum, iata ca, stranie ironie a sortii, familia premierului Romaniei si cea a sefului SPP a ajuns sa imparta acelasi sofer! O dovada in plus ca premierul are nevoie ca de aer de o adevarata protectie contrainformativa, mai ales de cand a devenit cu adevarat o ”tinta” dupa posibila desemnare a sa drept candidat al PSD-ului la alegerile prezidentiale. Nu de alta, dar pentru a nu se mai face gafe nici cu ”soferul” sepepist, dar nici pe plan extern precum cazarea la Trump Hotel din Washington, care era sa strice toata resita vizitei istorice a premierului in SUA. Iar dupa ce a acceptat ”ofertele de nerefuzat” ale lui Pahontu si Maior, premierul poate repara acum totul printr-o miscare spectaculoasa, cea a solicitarii de schimbare a efectivelor  tuturor grupurilor de protectie de la Sectiunea a 3-a ! Si alegerea viitorilor aghiotanti strict de catre Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului, pe baza dosarelor prezentate de generalul Grigoroaia! Ceea ce ar fi un dezastru pentru politica de ”documentare informativa” a sefului SPP…

author avatar
Catalin Tache
7.203 afisari

9 COMENTARII

  1. Pai dacă nu are și ea un Oanca la guvern sa țină “hienele” departe ca la Tariceanu….la fel a făcut și Ghiul când a scăpat toate grupurile de la Guvern.E o soluție buna

  2. Super articol! bravo! in sfârșit i-ai demascat.

    Sa se învețe minte sa nu se mai pună cu un super jurnalist, cel mai tare expert in viața în servicii secrete, conspiratii, mossad și oculta mondiala.

    Domnule ești extraordinar! cum naiba aia de la Time, United Press, Reuters nu ți-au preluat scrierile. Sigur Pahontu cel rău și-a bagat coada intenționat. Doar, doar sa nu guști din succesul internațional.

    Bai habarnagiule! uite amice ce zice legea:
    „Serviciul de Protecţie şi Pază este organ de stat cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale, specializat în asigurarea protecţiei demnitarilor români, a demnitarilor străini pe timpul şederii lor în România, a FAMILIILOR acestora, în limitele competenţelor legale, precum şi în asigurarea pazei sediilor de lucru şi a reşedinţelor acestora”.

    Ești bun de studiu de caz pentru studenții de la jurnalism.

  3. Mazuru asta i un super profesionist !!
    Cred ca are scutire de probe fizice de cand a venit !! Nu ca le ar lua cumva !! Al cui dreaq o fii, cum dreaq a ajuns aici ???
    Ideea e la noi , la spp ul privat al lu paho, ca daca se ntampla ceva, suntem morti !! Aghiotantii nu s in stare sa se duca pe ei, da sa se mai lupte cu dusmanu !! Daca sar 2 tigani la bataie si nu i grupu de interv p aproape, e gata !!

  4. Ce țigani?doi puști de ajuns la ce aghiotanți anemiati avem !astia nu impun respect nici dacă i lași la intersecție sa dirijeze circulația . Dacă i duci la sala le e și Rușine sa se dezbrace sa se echipeze.intr adevăr noroc cu băieții de la intervenție ca își respecta meseria și tin standardul

  5. Ai dreptate !!
    Stiu c am fost undeva cu ciolos si a venit unu sa vb cu el !!
    Grupu nu stia ce sa faca, erau pisati ! Interv n aveam , ca de.. trebuia discretie !!
    Ziceau intre ei, baa, daca ne tavaleste asta, luati l unu pe om si plecati cu el !! Vai mama lor !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger