Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Alba va zapada de Siberia

Alba va zapada de Siberia

Autor:

Are numai opt ani, dar i s-au facut deja foarte multe oferte pentru o cariera de model, iar agentiile de publicitate o curteaza continuu.

 

alba 0 Alba va zapada de Siberia

Naryana are doar opt ani, dar se bat agentiile de modelling pentru ea

Cea care a putea fi urmatoarea regina a modellingului mondial are numai opt ani. Copila, pe nume Naryana, s-a nasut in Yakutia, respectiv Siberia, si este singurul copil al unei familiei care sufera de albinism, adica o forma de dezordine congenitala hipo-pigmentara, caracterizata de absenta partiala sau totala a pigmentului natural animal, melanina, in ochii, pielea si parul fetei, ceea ce face ca micuta sa aiba pielea ca de portelan, ochii de un albastru pur si parul aproape alb. Felul in care arata a facut-o vestita in intreaga lume, mari agentii din modelling si din publicitate avansand oferte indraznete pentru a o prinde in portofoliul lor.

alba  Alba va zapada de Siberia

Infatisarea exotica a copilei a facut-o cunoscuta in intreaga lume

Cu toate aceste tantatii, nici mama sa, Elena, si nici tatal sau, Albert, nu sunt de acord sa intre deja in lumea modei. Mama ei spune ca deocamdata micutei ii place sa danseze si sa deseneze si ca nu vrea sa-i strice copilaria. „O sa ia ea decizia, atunci cand va fi ceva mai mare, deocamdata isi traieste copilaria”, a declarat mama Elena.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!