AcasăNewsAlba-neagra cu salariile medicilor si profesorilor

Alba-neagra cu salariile medicilor si profesorilor

Bugetarii isi pot pune pofta-n cui cu majorarile salariale

Salariile duble promise medicilor si majorarile dolofane fluturate pe sub nasul dascalilor raman dulci minciuni electorale. Neavand banii necasari, actualul guvern doar intinde pelteaua amanand majorarile pana in 2018.

Bugetarii isi pot pune pofta n cui cu majorarile salariale

Celebrul program de guvernare dotat cu un calendar strict de aplicare se dovedeste a fi o alta teapa administrata romanilor naivi, dispusi sa se uite in gura politicienilor. Dupa ce au promis mai bine de jumatate de an dublarea salariilor sau majorarea lor semnificativa incepand cu vara acestui an, pesedistii vorbesc acum de amanarea punerii in practica a masurilor pana in 2018 si de o majorare ”etapizata”. Si mai exact, ministrul de resort Olguta Vasilescu a anuntat, ieri, ca profesorii nu vor incasa salarii mai mari incepand de luna viitoare si nici medicii nu vor avea parte de lefuri duble, ci doar de o majorare de 25% in ianuarie 2018. Asta dupa ce liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au bagat-o pe Vasilescu in sedinta pe nepusa masa, timp in care Comisia de munca a Camerei si-a suspendat lucrarile tocmai pentru a permite guvernantilor sa depaseasca impasul si sa ia o decizie in privinta noii legi a salarizarii. Dincolo de balbaielile si umorile manifestate in interiorul arcului puterii, este clar ca exista bani doar pentru majorari salariale modeste, ceea ce inseamna ca programul de guvernare, ”biblia” PSD-ului, a zbarcit-o rau. In realitate, medicii si profesorii vor ramane cu buzele umflate iar frumoasele promisiuni cu care s-au leganat in ultimele luni sfarsesc prin a deveni si ele alte crase minciuni electorale.

Desi a fost ciufulit, Grindeanu scapa pana-n toamna

Asaltul dat, chiar din PSD, asupra lui Sorin Grindeanu nu urmarea debarcarea acestuia de la Palatul Victoria ci doar punerea la punct a actualului premier si readucerea sa la ascultare. De Liviu Dragnea si nu numai, dupa cum se spune. Concret, se povesteste ca Grindeanu si-o cam luase in cap cu independenta si era momentul sa fie adus la ordine, motiv pentru care a fost scoasa la inaintare ”bitbullita” Gabriela Firea iar pe retea zvonacilor s-a dat drumul la informatii legate de intrarea premierului in dizgratie si posibilitatea schimbarii lui. Desi este adevarat ca Grindeanu figureaza la loc de cinste pe lista neagra a lui Dragnea, schimbarea sa de la Palatul Victoria nu intra in discutie pe timpul verii, conform informatiilor la zi.

author avatar
Simona Badulescu
289 afisari

1 COMENTARIU

  1. P S D ATI TRADAT PROFESORII , O SA LUATI IN FREZA CAT DE REPEDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger