AcasăNewsAl patrulea membru al familiei Range Rover - Velar. Acum in Romania!

Al patrulea membru al familiei Range Rover – Velar. Acum in Romania!

Premium Auto, importatorul oficial Jaguar și Land Rover pentru România a prezentat cel de-al patrulea membru al familiei Range Rover, Velar.

Evenimentul a avut loc intr-o locatie exclusivista, Stejarii Country Club – Driving Range unde noul model Range Rover Velar a fost admirat de peste 200 de invitati.


Prezentat, in premiera, pe 1 martie 2017 in cadrul Design Museum din Londra, unde a fost expus timp de 5 zile, s-a marcat, astfel, inceputul unui parteneriat cu Jaguar Land Rover pentru urmatorii 3 ani. La scurt timp dupa prezentarea oficiala, Noul Range Rover Velar a fost expus la Saptamana Modei de la Milano, in cadrul Permanente Museum, obiectivul expozitiei din cadrul Permanente Museum fiind acela de a promova filosofia Reductionismului. Se poate observa, asadar, facil legatura dintre arta si design si cel mai nou model Land Rover, avangardistul Velar.
Simplitatea care exprima incredere si personalitate: Range Rover Velar, este promotorul design-ului progresist. Elegant si distinct, vehiculul are un aspect indraznet si contemporan, facandu-se remarcat in orice situatie.


Creat de la zero pe baza arhitecturii ușoare, din aluminiu, specifice Jaguar Land Rover, Velar reprezintă un nou capitol în evoluția Range Rover. Noul model se remarcă printr-un design simplu, elegant și prin atenția acordată detaliilor. În dezvoltarea acestuia s-au folosit elementele specifice identității Range Rover, deschizându-se, totodată, drumul pentru generațiile viitoare de modele.

Cele două game de bază Velar și Velar R-Dynamic cuprind fiecare nivelele de echipare Standard, S, SE și HSE. De asemenea, clienții pot comanda pachetele exterioare Black și Luxury, care oferă o personalizare suplimentară. Dintre toate modelele Range Rover Velar, cel mai exclusivist este First Edition, disponibil pe toate piețele, însă numai pentru o perioadă limitată de un an.

Pentru lista completă de prețuri și accesorii, vă invităm să accesați site-ul oficial www.landrover.ro.

author avatar
Mihai Koblenko
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger