Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Al doilea termen in dosarul “Mineriada”, in sediul Tribunalului Bucuresti

Al doilea termen in dosarul “Mineriada”, in sediul Tribunalului Bucuresti

Autor:

Judecatorii Instantei Supreme dezbat, joi, cel de-al doilea termen in dosarul in care au fost trimisi in judecata, intre altii, Ion Iliescu sau Petre Roman, cel privind evenimentele din iunie 1990.

 

judecator 350x204 Al doilea termen in dosarul Mineriada, in sediul Tribunalului BucurestiAvand in vedere ca la Inalta Curte nu este spatiu suficient pentru judecarea unei cauze cu un numar atat de mare de parti civile, s-a decis ca judecarea sa se faca intr-o sala de la Tribunalul Bucuresti, in conditiile in care primul termen avusese loc, luna trecuta, la Curtea Militara de Apel, si acel spatiu dovedindu-se neincapator.

Atat fostul presedinte Ion Iliescu, cat si fostul premier Roman, dar si primul director al SRI, Virgil Magureanu, au fost deferiti justitiei in dosarul privind “Mineriada 1990” in cursul verii trecute, fiind acuzati de infractiuni contra umanitatii.


1 Comentariu la Al doilea termen in dosarul “Mineriada”, in sediul Tribunalului Bucuresti

  1. DIANA

    Exclusiv megaoferta lucru acasa. Cea mai serioasa si mai cautata oferta de castig. Selectam colaboratori pentru activitate in timpul liber, la domiciliu. Va oferim detalii dupa ce trimiteti cuvantul COLABORARE la adresa de email


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!