AcasăNewsAl doilea Craciun cu pom impodobit pentru cei 64 de ingeri, in...

Al doilea Craciun cu pom impodobit pentru cei 64 de ingeri, in fata Colectivului

E greu de imaginat ce poate sa fie in sufletele mamelor, ale tatilor, fratilor si surorilor, iubitilor sau iubitelor celor care si-au pierdut o parte din suflet, o data cu plecarea dintre cei vii a celor 64 de tinere victime ale incendiului din „clubul groazei”, cum a ajuns sa fie numit.

Cu gandul la cei 64 de ingeri de la „Colectiv”, pentru al doilea an la rand, rudele si apropiatii lor au ornat un om de Craciun, de aceasta data nu cu globulete avand imprimate numele acestora, ci cu poze ale oamenilor nevinovati care au pierit, dupa ce localul de pe Tabacarilor 7 a fost cuprins de flacari si fum.

Cu gandul la ei, la ingerii de la „Colectiv” care nu au mai apucat sa se bucure de Craciun si de viata, a fost impodobit „un brad cu suflete”, dupa cum il descriu reprezentantii Asociatiei Colectiv GTG 3010, care au postat, pe pagina de Facebook si o poza cu pomul ornat.

Sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
220 afisari

1 COMENTARIU

  1. Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: andrei.ghita94@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger