Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Al doilea Craciun cu pom impodobit pentru cei 64 de ingeri, in fata Colectivului

Al doilea Craciun cu pom impodobit pentru cei 64 de ingeri, in fata Colectivului

Autor:

E greu de imaginat ce poate sa fie in sufletele mamelor, ale tatilor, fratilor si surorilor, iubitilor sau iubitelor celor care si-au pierdut o parte din suflet, o data cu plecarea dintre cei vii a celor 64 de tinere victime ale incendiului din “clubul groazei”, cum a ajuns sa fie numit.

 

15697425 1830157477261131 6397997904878838674 n brad colectiv Al doilea Craciun cu pom impodobit pentru cei 64 de ingeri, in fata ColectivuluiCu gandul la cei 64 de ingeri de la “Colectiv”, pentru al doilea an la rand, rudele si apropiatii lor au ornat un om de Craciun, de aceasta data nu cu globulete avand imprimate numele acestora, ci cu poze ale oamenilor nevinovati care au pierit, dupa ce localul de pe Tabacarilor 7 a fost cuprins de flacari si fum.

Cu gandul la ei, la ingerii de la “Colectiv” care nu au mai apucat sa se bucure de Craciun si de viata, a fost impodobit “un brad cu suflete”, dupa cum il descriu reprezentantii Asociatiei Colectiv GTG 3010, care au postat, pe pagina de Facebook si o poza cu pomul ornat.

Sursa foto: Facebook


1 Comentariu la Al doilea Craciun cu pom impodobit pentru cei 64 de ingeri, in fata Colectivului

  1. Andrei

    Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: andrei.ghita94@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!