AcasăNewsAjutoare sociale pentru 500 de angajati ai Oltchim

Ajutoare sociale pentru 500 de angajati ai Oltchim

(foto: business24.ro)

Aproximativ 500 de angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea vor primi ajutoare sociale de la stat, Guvernul urmand sa le ofere cate 1.400 de lei.

(foto: business24.ro)

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de miercuri actul normativ prin care aproximativ 500 de angajati ai Oltchim, din cei peste 3.300 de muncitori, vor primi ajutoare sociale din partea statului. Conform deciziei luate de guvernanti acestia vor primi 1.400 de lei, bani care vor fi administrati in doua transe.

De aceste ajutoare sociale vor beneficia numai angajatii din cadrul Oltchim care incaseaza mai putin decat salariul pe economie, banii fiind acordati in urma unei anchete care a durat trei saptamani. In cadrul acesteia au fost verificate veniturile totale ale muncitorilor, precum si bunurile mobile si imobile pe care le detin.

„O sa analizam fiecare caz in parte, lista va fi nominala. Avem bani pentru 1.400 lei in doua transe pentru toti salariatii, daca va fi cazul. Nu cred ca va fi cazul chiar pentru toti salariatii, dar avem bani pentru toti salariatii”, declarat la inceputul lunii octombrie ministrul Muncii, Mariana Campeanu, conform rtv.net.

author avatar
Ionut Zgimbau
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger