Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ajutoare pentru zonele afectate de furtuni. Tudose: in doua zile avem HG si deblocam banii imediat

Ajutoare pentru zonele afectate de furtuni. Tudose: in doua zile avem HG si deblocam banii imediat

Autor:

Aflat pentru a doua zi la rand in Timisoara, unul dintre orasele puternic afectate de furtuna violenta aparuta din senin duminica dupa-amiaza, premierul a participat, marti, alaturi de primarul Robu si alte oficialitati locale la o sedinta convocata tocmai pe fondul producerii episodului de vreme severa.

 

premier Ajutoare pentru zonele afectate de furtuni. Tudose: in doua zile avem HG si deblocam banii imediatDe altfel, premierul a anuntat ca are in vedere sa se acorde ajutor in zonele in care furtuna a produs daune si ca se astepata estimarea -in cifre- a acestor pagube materiale. “Incercam, cat de mult putem, sa dam si noi o mana de ajutor (…) in doua zile avem HG si deblocam banii imediat”, a subliniat seful Guvernului.

Totodata, Mihai Tudose a explicat si ca motivul amanarii cu o zi a sedintei saptamanale a Guvernului o reprezinta tocmai faptul ca se doreste sa se obtina toate avizele in aceasta privinta.

Din pacate, furtunile abatute duminica – in zona Banatului, dar nu numai – au curmat 8 vieti, 5 dintre victime pierzandu-si viata in judetul Timis.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!