Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce se stie despre agresorul politistului sucevean

Ce se stie despre agresorul politistului sucevean

Autor:

Ranit la cap si la brat, cu o sabie, in timp ce era in misiune, tanarul politist de la Actiuni Speciale a primit primele ingrijiri la spitalul din Radauti, inainte de a fi transferat la Suceava si apoi la Iasi.

 

politie 321x300 Ce se stie despre agresorul politistului sucevean

UPDATE: Seful Politiei Romane a facut referire la acest caz, intr-o declaratie de presa, mentionand ca “agresorul nu este la prima intalnire cu politia, in anul 2017 a fost cercetat intr-un alt dosar, tot de structura de Combatere a Criminalitatii Organizate, a fost arestat de instanta de judecata, 30 de zile, pus in libertate de aceeasi instanta, s-a dispus control judiciar, control judiciar care a fost ridicat in octombrie 2017”.

—-

Politistul este in stare grava. Se asteapta ca, in baza rezultatelor investigatiilor de specialitate, sa se decida ce pasi se impun, din punct de vedere medical. “Specialistii de la Departamentul Pentru Situatii de Urgenta din MAI monitorizeaza situatia si daca se va impune o interventie neurochirurgicala, colegul nostru o sa fie transportat la un centru medical universitar. De asemenea, un elicopter SMURD este pregatit de interventie, pentru cazul in care va fi nevoie”, transmit reprezentantii Ministerului de Interne.

agresor 350x290 Ce se stie despre agresorul politistului suceveanIn tot acest timp, agresorul politistului a fost in prima faza imobilizat. Iar apoi retinut, din cate a anuntat MAI via Facebook. IGPR transmisese ca agresorul fusese “arestat, tot intr-o cauza instrumentata de Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceva, la data de 13 iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus in libertate sub control judiciar dupa 30 de zile, iar in octombrie 2017 a fost ridicat si controlul judiciar, de catre instanta de judecata”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!