AcasăNewsAgresata de DSK: "Tremura, scuipa si-i venea sa vomite!"

Agresata de DSK: „Tremura, scuipa si-i venea sa vomite!”

Politia din New York descinde la Hotelul Sofitel pe 14 maiPolitia din New York descinde la Hotelul Sofitel pe 14 mai. Foto: The Daily Beast

Au aparut detalii spectaculoase despre ce s-a petrecut in camera de la hotelul Sofitel, cum s-a derulat agresiunea sexuala a fostului director FMI, starea si declaratiile cameristei, primii pasi ai anchetei si cum a fost prins Dominique Strauss-Kahn. Camerista care s-a plans de agresiunea sexuala a fost gasita de o supervizoare pe culoar, ascunsa dupa ce scapase din apartamentul fostului director al FMI. Angajatii hotelului au descris-o pe femeie drept traumatizata, cu dificultati de vorbire si ingrijorata ca s-ar putea sa-si piarda slujba, relateaza surse apropiate de ancheta, citate de The Daily Beast, un prestigios site de stiri, avand acelasi editor cu Newsweek.

Politia din New York descinde la Hotelul Sofitel pe 14 mai
Politia din New York descinde la Hotelul Sofitel pe 14 mai. Foto: The Daily Beast

Femeia scuipa intr-una pe pereti si pe jos, povestesc colegii, in vreme ce le povestea cum Strauss-Kahn a incuiat-o in camera si a fortat-o sa faca sex oral. Saliva a fost analizata pentru probele DNA si ar putea sa constituie o dovada cruciala, sustin sursele citate. Acestea, sub protectia anonimatului, au furnizat detalii spectaculoase despre ce s-a intamplat in apartamentul din Hotelul Sofitel New York, in ora dintre presupusa agresiune si anuntarea politiei de catre departamentul de paza.

Sursele spun ca insusi faptul ca a fost nevoie de o ora ca victima sa poata fi linistita, sa isi poata invinge greutatea de a relata ce s-a intamplat, demonstreaza gravitatea faptelor petrecute.

Camerista, o imigranta din Africa de Vest de 30 si ceva de ani, fusese desemnata sa faca curatenie la alt etaj, dar de ceva vreme se oferise sa preia etajul unde avea sa fie cazat DSK, dupa ce un coleg plecase in concediu.

Femeia a declarat ca a intrat in apartament putin dupa pranz duminica, 14 mai, dupa ce un angajat de la room-service care stransese masa, a informat-o ca apartamentul este gol. Ea a lasat usa deschisa cand a inceput sa faca curatenie, potrivit surselor.

Menajera le-a spus supervizoarelor ca incepuse curatenia cand din baie a aparut DSK gol. Ea declara ca si-a cerut iertare si s-a intors cu spatele la el, dar ca seful FMI a prins-o pe la spate, i-a apucat sanii si i-a spus ca e foarte frumoasa.

Femeia a povestit cum barbatul a trantit usa apartamentului, inchizand-o inauntru. Apoi ar fi tras-o spre interiorul apartamentului, si, cand ea ar fi incercat sa scape, i-ar fi prins capul si i l-ar fi coborat cu forta ca sa o oblige la un act oral.

In cele din urma, camerista a scapat din apartament si s-a ascuns pe culoar, chiar langa intrarea in suita VIP de 3000 de dolari pe noapte unde era cazat DSK. Acesta ar fi parasit apartamentul la scurt timp si in mare graba si ar fi facut check-out-ul.

O supraveghetoare de curatenie a gasit-o pe camerista putin dupa 12.30, traumatizata, langa un dulap, pe culoar. Femeia le-a spus autoritatilor ca s-a ascuns pe culoar pana ce  Strauss-Kahn a plecat si supervizoarea a aparut pentru un control de rutina.

Angajata a incercat sa o calmeze si s-a lamurit asupra aceea ce se intamplase dupa ce a dus-o pe presupusa victima in apartament si aceasta s-a tulburat si mai mult. Cel putin intr-un dialog cu supraveghetoarele, camerista si-a exprimat ingrijorarea ca va fi data afara pentru ca a intrat peste un oaspete al hotelului.

Supervizoarea care a gasit-o a declarat ca menajera avea greata si tremura toata. Imediat ce angajata a inteles ca avusese loc o agresiune a chemat pe una dintre sefele sale de la curatenie.

Cand sefa a primit suficiente amanunte despre ce se petrecuse, a chemat un ofiter de la paza sa vina in apartament. Acesta a interogat-o pe camerista. Si gardianul afirma ca femeia era atat de traumatizata incat la un moment dat a fost nevoie sa fie dusa la baie sa incerce sa vomite, dupa ce mai inainte scuipase pe pereti si pe podeaua apartamentului.

Ofiterul a decis atunci sa-l anunte pe seful securitatii hotelului, care a incercat sa-i ia un nou interogatoriu, pe care insa a trebuit sa-l opreasca de mai multe ori pentru ca femeia era din ce in ce mai traumatizata si se simtea tot mai rau.

Menajera a repetat ingrijorarea ei de a nu fi data afara si a intrebat daca poate depune plangere pentru agresiune.

Seful securitatii hotelului a chemat politia si o ambulanta, dupa ce s-a asigurat ca exista destule dovezi ale infractiunii si ca povestea cameristei fusese suficient de consistenta in timpul celor patru intalniri cu angajatii.

Cele patru interogatorii si eforturile repetate de a o calma pe femeie au luat circa o ora, asa ca politia a fost chemata pe la 13.30, spun sursele citate.

Au urmat cateva ore de investigatii. La scurt timp dupa sosirea politiei, Strauss-Kahn a sunat la hotel si a spus ca si-a uitat un telefon mobil. Convorbirea a fost directionata imediat catre seful pazei. In intelegere cu detectivii care erau in camera, seful pazei hotelului i-a spus lui Strauss-Kahn ca telefonul sau fusese gasit si ca ii va fi trimis cu o masina imediat. Asa a aflat ca DSK se afla deja in salonul Air France de la aeroportul John F. Kennedy si se pregatea sa zboare spre Paris.

Folosind aceste informatii, politistii au sunat autoritatea aeroportului si au putut sa-l intercepteze pe Strauss-Kahn cu numai zece minute inainte de decolare.

„Reactia rapida a sefului pazei si a detectivilor ne-au permis sa punem mana pe suspect”, a declarat o sursa pentru Daily Beast.

Hotelul Sofitel ar fi cooperat in totalitate cu anchetatorii, dandu-le tot sprijinul, mai afirma sursele citate de The Daily Beast. Angajatilor li s-a dat timp liber pentru interogatorii, iar anchetatorilor li s-au pus la dispozitie casetele de la camerele de supraveghere, registrele cu apelurile telefonice, check-in-urile si check-out-urile precum si cardurile de acces in camere. Unii martori au fost adusi in fata marelui juriu inainte ca Strauss-Kahn sa fie inculpat oficial si eliberat contra unei cautiuni de 1 milion de dolari.

 

author avatar
Adrian Patrusca
485 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger