AcasăNewsAglomeratia, cuvantul de ordine pe DN 1. Circulatia, deviata

Aglomeratia, cuvantul de ordine pe DN 1. Circulatia, deviata

Gata cu week-end-ul prelungit! Incepe o noua saptamana de lucru, chiar daca n-au fost putini cei care merg prima oara la lucru abia marti.

Au fost mai multe zile libere, fata de un final obisnuit de sapatamana, avand in vedere ca au fost Rusaliile, dar si ca aceasta luni e libera, indeosebi pentru bugetari. Doar ca, asemeni oricarei vacante, si minivacanta de Rusalii se incheie. Ceea ce, la nivelul pranzului, cel putin inseamna aglomeratie pe drumul national folosit de cei mai multi dintre soferi pentru a ajunge, de la Brasov, in Bucuresti.

Drept urmare, tinand cont de aglomeratia constatata pe ambele sensuri ale DN1, dar si ca pe anumite portiuni, pe directia de mers spre Bucuresti se formasera coloane de masini, incepand cu ora 12, politistii au decis sa devieze traficul rutier dinspre Brasov spre Valea Prahovei pe varianta DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, din cate anunta Centrul Infotrafic.

De asemenea, soferii sunt informati ca, tot de luni la pranz s-a luat masura devierii autovehiculelor care rulau pe DN73A Rasnov – Predeal pe DN73, cu doua optiuni- catre Brasov si apoi spre Cheia pe DN1A sau catre Pitesti pe DN73 si apoi spre Bucuresti pe autostrada A1.

sursa foto: obiectiv.info

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger