AcasăNewsAgentii lui Obama au facut-o lata si nici Hillary Clinton nu s-a...

Agentii lui Obama au facut-o lata si nici Hillary Clinton nu s-a plictisit

Hillary Clinton, surprinsa in Cafe Havana din Cartagena, dupa miezul noptii

In timp ce ofiterii de securitate ai lui Obama aduceau prostituate in camere, unde se aflau copii dupa programul presedintelui, Hillary dansa si bea direct din sticla la Cafe Havana.

Ajunsi cu cateva zile inainte de vizita lui Obama, agentii s-au mai si distrat

Scandalul orgiilor sexuale in care au fost implicati agentii care asigura paza lui Obama ia amploare.

Hillary Clinton, surprinsa in Cafe Havana din Cartagena, dupa miezul noptii

In ancheta, pe langa cei 11 agenti, au intrat si zece militari de la Beretele Verzi, Marina si Air Force. Acestia erau specialisti in antiterorism, explozibili, tehnica operativa si alte domenii necesare protectiei presedintelui Statelor Unite. Cu totii erau cazati la Hotel Caribe din Cartagena si faceau parte din echipa desemnata sa asigure viitoarea vizita a presedintelui si a staffului sau la Summitul Americilor. Majoritatea aveau in camere copii dupa programul lui Obama, hartile cu variantele de traseu, nume de cod, frecvente, telefoane Black Berry. Ca sa nu mai pomenim de arme. Acum, comisia de ancheta a luat la puricat cele 21 de curve care s-au perindat prin camerele lor de hotel, lasandu-si cartile de identitate la receptie. Secret Service verifica eventualele legaturi ale acestora cu vreo organizatie terorista sau cartel de droguri, desi vizita in Columbia s-a incheiat fara incidente.

Hillary, latino party

Unele publicatii considera ca se face prea mare caz de faptul ca stresatii agenti ai lui Obama s-au refulat si ei “controlat”. Si se intreaba de ce nu se povesteste si de faptul ca, odata sosita la Summitul Americilor, nici sefa diplomatiei americane, Hillary Clinton, nu s-a plictisit. Dupa miezul noptii, aceasta, impreuna cu vreo zece insotitoare, s-a distrat in stil latino la Cafe Havana din Cartagena, dansand si band bere direct din sticla. Si in acest caz, agentii de paza nu erau departe!

author avatar
Adina Mutar
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger