AcasăNewsAflat in vizita oficiala in SUA, Victor Ponta si-a facut timp si...

Aflat in vizita oficiala in SUA, Victor Ponta si-a facut timp si pentru… baschet!

Cand toata lumea isi imagina ca Victor Ponta este preocupat pana peste cap de intrevederea cu  vicepresedintele de la Casa Alba, Joe Biden, pe care urmeaza sa-l vada in cursul zilei de marti, iata ca premierul Romaniei si-a facut timp si pentru… sport.

Victor Ponta se afla in vizita oficiala la Washington, dar, atunci cand nu se intalneste cu politicienii americani si reprezentantii mediului de afaceri, prim-ministrul isi face timp si pentru activitati relaxante.

Premierul a participat la un meci de baschet amical cu baschetbalistul de origine romana Ghita Muresan. „Cea mai grea «infruntare» in America am avut-o cu Ghita Muresan! A ramas acelasi om extraordinar cu care ma luptam in 1989 pentru titlul national la baschet! Si este extrem de iubit si respectat aici! Ma mandresc foarte mult ca sunt compatriot si prieten cu «Big Ghita»!”, a scris Victor Ponta pe contul personal de Facebook.

Ponta va fi primit, marti, la Casa Alba de vicepresedintele Joe Biden. Si tot astazi, premierul se intalneste si cu presedintele Bancii Mondiale.

author avatar
Alina Costache
445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger