AcasăNewsUPDATE - AFLA pe ce drumuri nationale nu se circula din cauza...

UPDATE – AFLA pe ce drumuri nationale nu se circula din cauza viscolului si a ninsorii!

UPDATE 2: La orele 19.30, circulatia rutiera era inchisa pe urmatoarele drumuri nationale: DN22 Ramnicu Sarat – Baile (judetul Buzau); DN23B Maicanesti – Ciorasti (judetul Vrancea) si DN2N Bogza – Dumbraveni (judetul Vrancea), conform Infotrafic.

UPDATE 1: Traficul rutier a fost redeschis pe DN24A Murgeni – Husi (Vaslui).

In cateva judete din tara exista si la aceasta ora drumuri nationale (DN) pe care circulatia este intrerupta, din cauza vremii nefavorabile.

Ninsorile si viscolul au dus la inchiderea traficului rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Vaslui, Buzau, Vrancea si Galati.

Conform situatiei prezentate de CNADNR, la ora 14 mai erau inchise circulatiei sase sectoare de drum national, dupa cum urmeaza: DN 11A Adjud (Vrancea)-Barlad (Vaslui), DN22 Ramnicu Sarat – Baile (judetul Buzau); DN 23A Gologanu – Ciorasti (Vrancea), DN 23B Maicanesti-Ciorasti (Vrancea), DN 24A Murgeni – Husi (Vrancea), DN24D Barlad  (Vaslui) – Vanatori (Galati) si DN2N Bogza- Dumitresti – Dumbraveni (Vrancea).

Pana in urma cu doar cateva ore a fost in vigoare un Cod galben emis de meteorologi pentru Bucuresti si mai multe judete din sudul si sud-estul tarii, fiind anuntate precipitatii abundente si vant puternic.

1.047 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger