AcasăNewsAfla AICI cum poti deveni recenzor la apropiatul recensamant al populatiei!

Afla AICI cum poti deveni recenzor la apropiatul recensamant al populatiei!

Toti cei care doresc sa participe la Recensamantul Populatiei si al Locuintelor, ce va avea loc in perioada 22 – 31 octombrie 2011, trebuie sa stie ca se pot inscrie la  Primaria Sectorului 6 pentru postul de recenzor.

Persoanele interesate sunt asteptate la sediul Primariei Sectorului 6 din strada Calea Plevnei nr.147-149, unde trebuie sa completeze formularul tipizat ce se gaseste la Compartimentul Activitati Electorale. Cererea se gaseste si pe site-ul primariei la sectiunea Recensamant 2011- inscriere recenzori. Cererile, impreuna cu copie dupa diploma de bacalaureat si buletin/ carte de identitate (pentru persoanele al caror nume actual difera de cel din actul de studii se anexeaza si copie dupa certificatul de casatorie), se depun la Primaria Sector 6 – Compartiment Activitati Electorale din Calea Plevnei nr. 147-149, camera 52, parter. Pana in acest moment s-au inscris 525 de persoane. Doritorii trebuie sa aiba cel putin studii medii si 18 ani impliniti.

Recenzorul va interactiona direct cu populatia, efectuand interviu cu persoanele din locuintele alocate in Sectorul 6. Va inregistra datele obtinute pentru toate locuintele, spatiile colective de locuit, gospodariile si persoanele din Sectorul 6, fiind obligat sa respecte toate prevederile legale de a asigura pastrarea caracterului confidential al datelor declarate de persoane si inscrise in formularele de recensamant.

Program de lucru cu publicul:

luni-joi : 09.00 – 15.00;

vinerea: 09.00 – 13.00.

author avatar
eNational
1.353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger