Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Afisul care tuseste cand fumezi langa el!

Afisul care tuseste cand fumezi langa el!

Autor:

Publicitarii suedezi au gasit o metoda inedita de a promova o  campanie anti-tigara: un panou inteligent care incepe sa “tuseasca” in momentul in care se fumeaza in apropiere.

 

apoteket the coughing billboard 600 50223 Afisul care tuseste cand fumezi langa el!Amplasat langa o statie de metrou din Stockholm, la initiativa lantului farmaceutic Apotek Hjartat, panoul publicitar infatiseaza, pe display, un model masculin, tusind, vizibil iritat de fum, cand cineva trece cu tigara aprinsa.

Efectul, explica agentia Akestam Holst, se datoreaza unor detectoare(de fum, evident) aplasate in interiorul afisului. “Scopul campaniei este de a incuraja conversatiile pe aceasta tema si de a documenta reactiile, pentru a incuraja oamenii sa traiasca sanatos. Cele mai multe reactii sunt pozitive”, sustine Fredrik Kullberg, director de marketing la Apotek Hjartat. Guvernul Suediei a decis inmultirea campaniilor anti-fumat, reactie in urma unor statistici publicate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, care arata ca peste 20% din cei cu varste de 15 ani, deja fumeaza.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!