AcasăNewsAfaceristul Turcu, dus de urgenta la Floreasca. Politistii au inceput deja cercetarile

Afaceristul Turcu, dus de urgenta la Floreasca. Politistii au inceput deja cercetarile

Pe langa cadrele medicale de la Salvare care au mers acasa la milionarul Vasile Turcu, pentru a-i acorda promul ajutor, la locuinta fostului actionar de la Dinamo au ajuns si politistii Capitalei.

Prezenta oamenilor legii are legatura cu investigatiile care se fac in cazul de fata, dupa ce la 112 a fost anuntat cazul, considerat a fi o tentativa de sinucidere. „In urma cu aproximativ o ora, Politia a fost sesizata cu privire la un barbat care ar fi avut o tentativa de suicid. Acesta a  fost preluat de catre un echipaj de salvare si transportat la spital. In acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti, Serviciul Omoruri efectueaza cercetari in vederea stabilirii conditiilor in care s-a produs evenimentul”, s-a anuntat din directia Politiei Capitalei.

Va amintim ca afaceristul Turcu (62 de ani) a fost dus de urgenta la Floreasca, unde a fost supus manevrelor de resuscitare. Din primele date, obtinute pe surse, se pare ca fostul actionar din Stefan cel Mare ar fi incercat sa se spanzure, fiind gasit de o ruda, care a alertat salvatorii.

268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger