AcasăNewsAfaceristul Iordache ajunge in instanta, alaturi de sefi ai DRDP Craiova

Afaceristul Iordache ajunge in instanta, alaturi de sefi ai DRDP Craiova

Omul de afaceri supranumit „regele asfaltului” va ajunge din nou in fata instantei, in speta a Tribunalului Bucuresti, si de aceasta data intr-o cauza ce are legatura cu modernnizarea Transalpina. Alaturi de Nelu Iordache, in dosarul de fata au fost deferite justitiei alte cinci persoane, majoritatea avand functii de conducere in cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova ai CNADNR.

Din cate au facut public procurorii, marti, au fost trimisi in judecata Atat Adrian Lumezeanu, director regonal al DRDP Craiova, cat si Doina Ilie, director economic in cadrul aceleiasi Directii, precum si Delia Mihaela Nedelcu, sef al unui departament din cadrul DRDP Craiova. Totodata, ajung in instanta si un consilier juridic din cadrul Directiei craiovene, precum si o persoana desemnata sa efectueze controlul financiar preventiv in cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova. Asupra tuturor acestora planeaza acuzatia de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, noteaza anchetatorii.

Afaceristul Iordache, in schimb, este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, din cate au anuntat anchetatorii. Ancheta in dosarul de fata vizeaza un contract privind modernizarea DN 67C Bengesti – Sebes pe o portiune de 148 km (Transalpina), incheiat in septembrie 2008.

Insa trebuie spus faptul ca patronul Romstrade a mai fost deferit justitiei in alte doua dosare, unul dintre ele avand legatura cu lucrarile de modernizare a Transalpina, pe o lungime de 184 de kilometri, iar celalalt cu lucrarile la primul tronson din autostrada Nadlac – Arad.

328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger